Pocetna » Ljubav i Sex


10 smelih poteza za ekspresnu erekciju




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1009
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-20


Ponekad želite strastven seks sa svojim partnerom ali željena reakcija izostane. Ovoga puta pripremili smo 10 ekspresnih saveta za žene kako da najbrže postignu da mu "poraste" želja za seksom.

 
1. Ponudite mu se na kuhinjskom stolu

Parovi uglavnom imaju seks u spavaćoj sobi i upravo zato je dobro da promenite prostor za vaše vruće akcije. Radite to u dnevnoj sobi, na kauču ili čak na podu. Radite to u kuhinji, na stolu ili kuhinjskom pultu. Radite to naslonjeni na zid u predsoblju ili u kupatilu. Neka celi stan bude vaš krevet i pobrinite se da ne upadnete u rutinu istoga prostora. Iako je krevet možda najudobniji, sigurno nije najuzbudljiviji, posebno ako ga ponavljamo u nedogled.

 

2. Darujte mu svoj miris

Nakon jutarnje ili večernje rekreacije, kada ste oboje preznojeni, nikako nemojte da idete pod tuš, već sebi uz to još priuštite i vrući seks. Mirišite jedan drugoga i uzbuđujte se i na taj način. Muškarcu će vaše preznojeno telo biti bez imalo sumnje vrlo seksi, a sigurni smo da će i vama odgovarati miris njegovog svežeg znoja. Naglašavamo, svežeg znoja! Ako to odgovara i jednom i drugom tokom seksa, zašto ne bi odgovaralo i pre seksa.

 

3. Vodite njegovu ruku

Uhvatite njegovu ruku i stavite je na stomak, grudi i stražnjicu. Neka oseti vaše vruće telo. Vodite mu ruku po svojim erogenim zonama i ne dozvolite mu da je pomera kako on želi. Vi ste ti koji određujete kako i gde će je pomerati. Na kraju mu je stavite u gaćice i zahtevajte da je poliže i okusi vaše međunožje. Svemu tome dodajte još sisanje njegovog prsta i učinak će biti potpun.

 

4. "Dosađujte” mu vrućim sms porukama

Dok ste na poslu napišite mu vrući mejl i pošaljite mu ga. U njemu napišite sve svoje želje za uveče,a pritome budite što uzbudljiviji i maštovitiji. Koristite sočne izraze i opisujte one stvari za koje znate da ga potpuno izluđuju.

 

5. Milujte unutrašnju stranu njegovih bedara i kolena

Unutrašnja strana njegovih kolena je erogena zona za koju muškarci uglavnom ne znaju. Počnite sa masažom, a kasnije i poljupcima i lizanjem. Iznenadite ga i pokažite mu da može uživati i u stvarima na koje nikada do tada nije ni pomislio.

 

6. Pohotno uzdišite

Kada vas pomiluje po kosi, zavodnički i pohotno uzdahnite. Kada vas pomiluje još jednom, uzdisanje još pojačajte. Muške uši to vrlo rado čuju, što znači da ćete ga time samo dodatno uzbuditi pa će jedva čekati da vam priušti još glasnije uzdisaje.

 

7. Potpuno mokra se privijte uz njega

Nakon što se istuširate, nemojte se obrisati, već se privijte uz njega. Osećaj vašeg mokrog, mirisavog i sveže depiliranog tela jako će ga uzbuditi. Svemu dodajte još i igru sa peškirom koji vam slučajno pada na pod.

 

8. Ne budite stidljivi : Priuštite mu vruć striptiz

Striptiz je uvek pun pogodak. Posebno ako je neočekivan i ako ga izvedete kako treba. Zamračite sobu, pripremite neku zaista seksi pesmu i započnite sa sporim i erotskim pokretima. Zavodnički se skidajte i to do samog kraja, a svaki deo garderobe bacite mu u naručje. Kada dođe do gaćica, stavite mu ih u usta izludite ga svojim "mirisom".

 

9. Pohvalite njegov penis

Kada se svuče i dođe, recimo, sveže istuširan, započnite na sve moguće načine hvaliti njegovo telo i njegov penis. Podižite mu samopouzdanje dajte mu do znanja da vam je još uvek najseksipilniji i najprivlačniji muškarac na svetu. Gledajte ga požudno, i to tako da zaista oseti da vam se njegovo telo sviđa i da ga želite među svojim nogama.

 

10. I tokom seksa ostanite u čizmama s vrtoglavo visokim štiklama!

Pre nego se bacite na krevet, sa sebe skinite sve osim svojih visokih peta ili nakita vam pada preko grudi. Još bolje je da ostanete u čizmama koje ne treba da izujete ni tokom samog seksa. To će vašem partneru biti nešto potpuno novo i, verujte nam, uznemirit će ga ekspresno brzo.