Pocetna » Ljubav i Sex


20 najlepših poljubaca na svetu.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1297
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-12-15


Poljubac ne košta ništa, a još nije izmišljen bolji način za izražavanje ljubavi. Zato se ljubite do mile volje, strastveno, nežno, meko, lako, od jutra do večeri, kad sija sunce, pada kiša ili veje sneg. Potrudite se da to uvek radite drugačije, da iznenadite i sebe i partnera. Ovo su neki od najčešćih i najlepših poljubaca koji postoje.

1. Na prvom sastanku
Ovo je prijateljski poljubac koji govori „baš mi se sviđaš" i „stvarno si ok". Obično se tako ljubimo na prvom sastanku. Ako hoćete što pre da završite u krevetu, poljubac u obraz začinite nežnim zagrljajem. Neka vaš poljubac sklizne niz njegov obraz.

2. U centru zbivanja je uho
Ovim poljupcem direktno govorite da želite seks. U centru zbivanja je njegovo uho. Lagano i nežno jezikom prelazite po ovoj erogenoj zoni. S vremena na vreme gricnite mu ušnu resicu i tako još više raspirite vatru strasti. U ovoj sočnoj igri samo je jedno važno, vaš partner posle svega treba da sačuva sluh.

3. Na krilima leptira
Strast možete da raspalite i ako se ljubite trepavicama, a ne samo usnama. Lice približite njegovom toliko da dišete kao jedno, i trepćite, polako i nežno. Neka vaše trepavice poput leptirovih krila prelaze preko njegovih. Taj leptir s krilima od trepavica može da vas ljubi po celom telu.

4. Kako to rade Eskimi
Ako imate veći nos, ovde ste na svom terenu. Jedan je od najsimpatičnijih poljubaca koji postoji i vrhunac prisnosti. Čela su vam priljubljena, a nosići spojeni. Idealan za hladne dane.

5. Poljubac u oko
U ovoj ljubavnoj igri ruke su te koje vode. One su putokaz vašim usnama. Obgrlite partnerovu glavu i nežno je nagnite na jednu stranu, a zatim lagano spustite usne na njegove zatvorene oči.

6. Ispod obrva
Ujutru, dok vaš partner još spava, poljubite ga najnežnije što možete ispod obrva. Možda ne previše strastven, ali veoma intiman gest.

7. Predigra za pamćenje
Ovo je vrhunac predigre, a naročito je uzbudljiv ako je neočekivan. Recimo, gledate film, a oboje u stvari mislite na nešto drugo. Pravi je trenutak da to dosadno veče dobije seksi epilog. Spontano ga uzmite za ruku i polako stavite njegov prst u svoja usta. Upotrebite maštu i, naravno, jezik.

8. Bez rizika nema profita
Vrlo romantično, erotično i relaksirajuće. Možda vam na prvi pogled ne izgleda privlačno, jer Balkanci retko idu kod pedikira, ali ko ne reskira, ne profitira. Ljubite ga po nožnim prstima, a završite masažom stopala.

9. Majčinski poljubac
Ovo je poljubac utehe. Možete da ga uputite svakome do koga vam je stalo ako hoćete da pokažete da ste pravi zaštitnik i da se brinete o njemu. Za tako nešto nema boljeg poljupca od poljupca u čelo.

10. Ledena strast
Napravite sladak eksperiment i stavite u usta komad leda. Ne zaboravite, on to ne sme da primeti. Ljubite ga sve vreme držeći kockicu leda između jezika i usana dok se ne otopi. Ovo je jedna vrsta francuskog poljupca, ali mnogo erotičnija i senzualnija.

11. Francuski poljubac
Najpoznatiji poljubac na svetu, koji su proslavili holivudski filmovi. Neki ga zovu još i poljubac duše, a sami Francuzi „engleski poljubac". U ovoj strastvenoj igri usana najvažniji je jezik. Ne moramo mnogo da objašnjavamo, verovatno vam je svima poznata ova tehnika.

12. Kao u „Devet i po nedelja"
Prava prilika da oboje prezalogajite ako ste gladni. Mali komad voća, najbolje jagode, ananas ili mango, kao provereno seksi voće, stavite između usana. Dok se ljubite neka svako gricka svoju stranu voćke. Kad se prepolovi, pustite da se sočni voćni nektar prospe po vašim usnama. Osetićete se kao Kim Bejsinger i Miki Rurk u filmu „Devet i po nedelja".

13. Pažnja, on je džentlmen
Nežno prislonite usne na njenu ruku i ovlaš je poljubite. Nekada je muškarac morao da podigne obrve i pogleda damu pravo u oči dok joj ljubi ruku. To je bio način da joj pokaže da je izuzetna.

14. Nek mu ostane „šljivica"
Ovaj strastveni poljubac podrazumeva mnogo više od spojenih usana. Ljubite ga oko usana i meko ih grickajte. Nije poenta da posle ovog poljupca vaš partner ostane u lokvi krvi, ali šarmerski ostavite trag da kada se povrati od uzbuđenja, zna da ste ga poljubili i da to nije bio samo san. Ovakav poljubac uglavnom je predigra za seks.

15. Mučite se malkice
Za ovaj poljubac usne prelepite lepljivom trakom. Ne dajte mu da je odlepi, a taman kad ste pomislili da je odustao, pokušajte nešto da mu šapnete. Kad vas „oslobodi", recite mu da ceo dan čuvate usne samo za njega i potom ga poljubite strastvenije nego ikad. Ako niste od onih koji bi se izložili svojevrsnoj depilaciji nausnica zarad ljubavi, pokušajte sve ovo bez trake i iskoristite dar za pantomimu i mimiku.

16. Ljubavno pismo
Pošaljite dragom, ili potencijalnom dragom, pregršt poljubaca u ljubavnom pismu. Namažite najvatreniji crveni karmin i izljubite papir koliko god puta hoćete, spakujte ga i pošaljite.

17. Kao usisivač
S vremena na vreme i u poljupcu treba da pokažete zube. Malo jače uvucite njegovu usnu u svoja usta. To može da bude veoma uzbudljivo. Ali, budite oprezni, da se uzdah zadovoljstva ne pretvori u bolni krik.

19. Virtualni poljubac
Ne viđate se čitav dan, jer ste oboje na poslu? Sva sreća pa je tehnologija i za to našla rešenje. Pošaljite mu na imejl simbol i zvuk poljupca.

20. Samo te gledam
Počnite nežnim, nežnim zagrljajima, pogledom u oči i šapatom da želite da ga ljubite. Pritisnite usta lagano na njegova, ali nemojte stvarno da ga ljubite, samo se milujte usnama. Pomičite usta kružnim pokretima i kada to najmanje očekuje, uputite mu sladak, iskren poljubac.