Pocetna » Film


'Broadchurch' dobiva i treću sezonu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 794
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-24


Nakon dvije vrlo uspješne sezone te američke inačice, britanska serija 'Broadchurch' nastavlja dalje


Nakon što je jučer stigla do finala druge sezone, kriminalistička dramska serija Broadchurch trebala bi se vratiti sa barem još jednom sezonom, potvrdili su iz same televizijske kuće ITV.

U službenoj izjavi su napisali kako će David Tennant i Olivia Colman reprizirati svoje uloge detektiva Alexa Hardyja i Ellie Miller u trećoj sezoni. Detalji o ostatku glumačke postave kao i o datumima snimanja još nisu objavljeni.



Tvorac serije Chris Chibnall također će se vratiti, kao i dosadašnji producenti. ITV-ov direktor Steve November o nastavku serije je rekao: "Chris Chibnall točno zna kako zaintrigirati gledatelje i oduševljen sam što će odvesti seriju na još jednu novu razinu."

Sam Chinball je dodao: "Oduševljavalo nas je to što nam se devet milijuna ljudi svakoga tjedna pridružilo u praćenju zapleta i zaokreta u Broadchurchu. Treće poglavlje imam negdje u glavi već neko vrijeme i oduševljen sam što ću ponovno pisati o tim likovima."

Prva sezona britanske serije toliko je oduševila da je dobila i svoju američku inačicu pod nazivom Gracepoint sa Tennantom ponovno u glavnoj ulozi. Druga sezona Broadchurcha nije toliko oduševila no svakako je bila dovoljno dobra da se vrati sa novih osam epizoda.


IZVOR