Pocetna » Film


'Heroes Reborn': Mr. Bennet se vraća!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 894
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-19

Slike iz 'Heroes Reborn': Mr. Bennet se vraća!


Mr. Bennet , poznatiji kao HRG, prvi je lik za koji je potvrđeno da će se vratiti u ponovnom 'rođenju' popularne SF serije Heroji koja je s prikazivanjem završila 2010. godine!

Deadline prenosi kako je Jack Coleman potpisao ugovor za 13 epizoda mini serije koja će nam dodatno pojasniti popularne Heroje te se posebno osvrnuti na prvu sezonu.



Saga koja je započela 2006. godine vraća se već sljedeće, s time da je u ekipi i originalni kreator Tim Kring koji je obećao neke novosti u svom zacrtanom konceptu superheroja. Prije samog izlaska serije na internetu će biti dostupne nove epizode koje će upoznati publiku s novim likovima i pričama koja će dovesti Heroje u nove pustolovine.

Nakon što je vijest o Heroes Reoborn izašla krajem veljače, predsjednica NBC-ja Jennifer Salke bila je vrlo tajnovita oko glumačke postave: „Seriju ćemo raditi u najvećoj mogućoj tajnosti, ali ne isključujemo mogućnost da se neki originalni likovi i glumci vrate.“

Podsjetimo, Heroji su imali odličan start 2006. godine s prosjekom od 14,5 milijuna gledatelja u prvoj sezoni, no gledanost je drastično pala već iduće godine zbog nelogičnosti u samoj radnji.


IZVOR