Pocetna » Film


'Jupiter Ascending' tek sljedeće godine




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1239
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-06

Slike iz 'Jupiter Ascending' tek sljedeće godine


Navodeći kako im je potrebno još vremena da završe opširne specijalne efekte, iz Warner Brosa su odlučili pomaknuti film Jupiter Ascending Lane i Andyja Wachowski sa 18. srpnja ove godine na 6. veljače sljedeće.

Odluka je došla manje od sedam tjedana prije no što je znanstveno-fantastični film trebao početi s prikazivanjem. Dan Fellman koji je zadužen za distribuciju u SAD-u rekao je kako Lana i Andy trebaju još vremena kako bi završili svoj rad na više od 2000 scena sa specijalnim efektima u filmu.



Iako je veljača oduvijek bila dosta nepovoljan mjesec za izlazak filma, očito iz Warner Brosa žele to promijeniti. Pogotovo nakon što su ove godine početkom veljače izbacili film LEGO koji je postigao nevjerojatan uspjeh, zaradivši 461 milijun dolara na svjetskim kino blagajnama.

Kao što je već poznato Jupiter Ascending režiraju Lana i Andy Wachowski koji su zajednički napisali i scenarij. Radnja filma odvija se u postapokaliptičnom svijetu u kojem su ljudi na dnu evolucijske ljestvice, a samo jedna osoba može spasiti svemir - mlada Jupiter. Nju glumi Mila Kunis, dok će joj u pokušaju preživljavanja pomagati Channing Tatum. Uz njih su tu još i Eddie Redmayne, Douglas Booth i Sean Bean.


IZVOR