Pocetna » Film


'Stargate' dobiva reboot




  Ocenite članak: 0
pregleda: 864
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-01

Slike iz 'Stargate' dobiva reboot


Novi neočekivani potez dolazi nam u suradnji Warner Brosa i MGM-a: objavili su kako će se Roland Emmerich vratiti u svijet Zvjezdanih vrata nakon što je režirao originalni film iz 1994., koji se proširio na televizijsku seriju tri godine kasnije. Ne samo da će se Emmerich vratiti u frašizu već ima i velike planove: namjerava napraviti reboot koji bi donio novu trilogiju filmova no to se ne očekuje tako brzo.



U izjavi je spomenuto kako trenutno režira film Stonewall, dramu sa Jeremyjem Irvinom i Calebom Landryjem Jonesom koji donosi priču o političkom buđenju mladića usred prosvjeda Stonewall 1969. u New Yorku, koje je potaknulo borbu za jednakost i otvorilo put za moderan pokret za prava homoseksualaca. Nakon što završi s tim filmom radit će na režiji oba nastavka filma Dan nezavisnosti.

Kada napokon na red dođu Zvjezdana vrata, plan je napraviti novu trilogiju koja bi iznova donijela poznatu priču iz 1994. godine koja se fokusirala na međuzvjezdani teleportacijski stroj pronađen u Egiptu koji vodi do planeta s ljudima sličnim drevnim Egipćanima koji štuju boga Ra.

Novi scenarist još nije poznat kao ni okvirni datum početka produkcije no sudeći po zaposlenosti redatelja, vjerojatno ne trebamo očekivati da će sa snimanjem početi prije 2017. godine.


IZVOR