Pocetna » Ljubav i Sex


5 istina o muškarcima koje se ženama, neće svideti.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 917
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-15


Uprkos tome što neke žene odbijaju da poveruju u neke stvari o svojim muškarcima, činjenica je da većina njih voli porniće, snima druge žene i uvek su raspoloženi za seks. Kako objašnjava psiholog Roj Baumajster, većina žena se boji da se suoči s istinom, koja svakako nije toliko strašna. On je izneo nekoliko konstatacija koje važe za većinu muškaraca, a žene bi, umesto da se nerviraju, trebalo jednostavno da ih prihvate.

Muškarci vole porniće
Muškarci vole da gledaju porniće i to će činiti kad god im se ukaže prilika, čak i ako su u vezi koja ispunjava sve njihove potrebe. Žene bi trebalo da zapamte da to nema nikakve veze s njima. Stvar je vrlo jednostavna – muškarci vole porniće i to je to.

Muškarci gledaju druge žene
Možda vam vaš muškarac govori da ima oči samo za vas, ali činjenica je da gleda i druge žene. I ne samo da ih gleda, nego često ima i seksualne misli o njima. Ženama se to baš ne sviđa, ali to i dalje ne menja stvari. Muškarcima je to u prirodi – odmeriće gotovo svaku ženu koju sretnu.

Muškarci vole blizinu privlačnih žena
Žene imaju pravo kada se živciraju ako vide svoga muškarca kako prede u blizini privlačne žene. No, i to je nešto sasvim normalno. Oni to ne rade zato što veruju da će im se posrećiti. Dovoljna im je samo pažnja lepe žene pa da se osećaju sjajno.

Muškarci su uvek spremni za seks
Dešava se da budu depresivni ili da su zbog problema na poslu manje zainteresovani za intimne aktivnosti, ali, uopšteno gledano, muškarci su uvek spremni za seks. Žene moraju da budu raspoložene za seks, ali muškarci se brzo dovode u takvo raspoloženje, čak i kad su u nekom sasvim stotom filmu. Stoga, dame, nemojte se ustručavati da inicirate akciju u strahu da će vas odbiti. Neće!

Muškarcima je seks pokazatelj kvaliteta veze
Ako je muškarcima dobar seks u vezi, znači da je i veza dobra, a ako je seks loš, onda smatraju i da je veza problematična. Za razliku od žena, muškarcima seks nije nešto što dolazi kao rezultat drugih stvari poput međusobnog poverenja i poštovanja. On je vrlo često glavna stvar.