Pocetna » Ljubav i Sex


5 najgorih novogodišnjih poklona za žene




  Ocenite članak: 1
pregleda: 941
Dodao/la: Admin
datum: 2011-12-19


Kada zimska romantika zakuca na vrata-vreme je da odaberete poklon za svoju voljenu. Ne čekajte “last minute“ kupovinu i zavirite na čas na našu listu predloga.

Da ne bi došlo od "kiselog osmeha", pažlljivo pogledajte listu naših predloga za idealan poklon i što je najvažnije učinite to na vreme!

Ipak, vodite računa, jer ukoliko je vaš partner osoba sa specifičnim ukusom, ova lista neka vam posluži samo kao orijentir.

Najgori božićni pokloni za žene

1. Vino, čokolada i ostali „"lavarski opus poklona“: Prvo nije romantični ni malo, a potom deluje kao da ste svratili do obližnjeg hiper marketa, pet minuta pre sastanka i da se niste mnogo bavili temom poklona.

2. Komplet kupka i dezodorans: Ako je vaša draga čistunica, koja nadasve pazi na svoj izgled, sigruno će se za odabir komzmetike pobrinuti sama. Definitivno joj ne treba muška asistencija, posebno ne uoči Nove godine, jer da vas obavestim- ona se već odavno snabdela istim. Ups, pazite možda je čak i uvredite: „Hm možda misli da bih trebalo češće da se kupam“.

3. Članarina za teretanu (aerobik) : To je kao ubadanje trna u oko, nesumnjivo će u vašoj biljoj polovini uslediti dilema : „On misli da sam debelaaaaa!????? „U najavi vam propada i večera i cela zamisao.

4. Poklon koji je dobila i prošle godine: Čekajte, zar vam nedostaje toliko mašte, da joj ponovo kupujete isti poklon????Za nju će to biti totalno nezanimljivo, a vama garantuje jedan veeeeeliki minus! Pri tom će se sigurno osetiti kao nesrećni Snupi kome svi donose kosku za rođendan. Znači-nikako!

5. Morsko prase, papagaj, pas, mačka: Radnje sa kućnim ljubimcima zaboravite, ukoliko niste sto posto sigurni da u svom domu želi kućnog ljubimca. Ne zaboravite čuvati životinju je veliki posao, a samo joj to fali pored svih obaveza.