Pocetna » Film


7 potencijalno super serija koje su otkazane pre vremena




  Ocenite članak: 0
pregleda: 911
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-08-19


Svima nam se desilo. Navukli smo se na seriju u njenoj prvoj sezoni i taman dok smo najviše uživali u njoj, saznali smo da nikada neće doživeti sledeću, jer joj jednostavno ne daju!


Ponekad se desi i to da iščekujemo seriju koja nikada ne dođe. Eh, čudni su putevi televizijski...
I znate šta je tu pravi problem? Pa to što svoj put do malih ekrana nađu neopisivo velike gluposti za koje ne možete da zamislite da postoje, dok neke sasvim pristojne ideje ispaštaju.

Sada vam predstavljamo serije od kojih su neke mogle da dožive kultni status, neke da budu odlična zabava, a neke odmor za dušu. No, nikada ih nismo videli jer su ljudi na visokim pozicijama iz nekih neodređenih razloga odlučili da ove serije ne valjaju

Day One (NBC, 2010)
Day One je imao nesrećan tajming. To je bila apokaliptična priča o invaziji opasnih vanzemaljaca koju su prvo naručili kao seriju, pa onda mini seriju da joj na kraju ni pilot ne bi emitovali. Da je objavljena koju godinu posle prve sezone The Walking Dead nakon koje su svi poludeli za pričama o kraju sveta, serija bi imala šanse, no tada se to činilo previše rizično. Baš šteta, jer jer trejler izgledao odlično, a pilot je režirao Alex Graves kojeg sada znamo po radu na seriji The Game of Thrones.


Hieroglyph (Fox, 2014)
Serija o seksu i hijeroglifima smeštena u Stari Egipat u kojoj glavnu ulogu glumi belac (morate priznati da je to malo bezveze) se pompezno najavljivala ali ipak neće ugledati svetlost dana, budući da ekipa na kraju nije uspela da se dogovori oko toga u kom smeru priča treba da ide.


Fearless (The WB, 2003)
Ovo je bilo baš veliko iznenađenje, jer je serija sakupila glumačku ekipu koja bi sada sigurno privukla brojnu publiku, a to su Rachel Leigh Cook (She’s All That), Bianca Lawson (Pretty Little Liars), Eric Balfour (Haven) i Ian Somerhalder (The Vampire Diaries). Kao producent je bio potpisan Jerry Bruckheimer koji je radio većinu krimi serija koje ste ikada gledali, a priča se vrtela oko detektivke koja ne oseća strah. Pa, šta je razlikuje od svih serija koje upravo gledate na Fox Crime? Pa, sve. Snimanje je krenulo, odužilo se i maltene ništa nije valjalo kako treba.


The IT Crowd (NBC, 2008)
Baš kao i većina odličnih britanskih serija i nerdovski TH IT Crowd je trebalo da doživi američku adaptaciju sa Joelom McHaleom u glavnoj ulozi. Iako u ovim scenama vidimo i Richarda Ayoadea koji glumi i u originalu, serija nije nikad viđena, a Joel je dobio vodeću ulogu u sada već kultnoj seriji Community. Znamo da mnogi od fanova originala ovo nikada ne bi želeli ni da vide (što je možda razlog zbog kojeg je ptkazana), ali opet imamo i primer američkog The Office koji je zasigurno prevazišao original.


Manchester Prep (Fox, 1999)
U pitanju je bio predložak hit filmu Cruel Intentions, a glavnu žensku ulogu trebalo je da tumači Amy Adams koja je od tada pa do dana današnjeg osvojila čak 5 nominacija za Oskara. No, ništa od toga. Snimljene su dve epizode, ali umesto da ih baci u smeće Fox ih je pretočio u TV film i izdao u DVD formatu pod nazivom Cruel Intentions 2.


Arranged Marriage (CBS, 2010)
Ugovoreni brak - slatki greh koji sigurno ne biste zaobišli! Četvoro samaca daje dozvolu svoji prijateljima i porodici da im nađu muža/ženu i onda moraju da se udaju za njih! Ovo rijaliti blago nikada nije emitovano verovatno iz razloga koje oni koji ne rade za CBS nikada neće razumeti.


Us & Them (Fox, 2013)
Još jedna adaptacija britanske serije koja nikada nije ugledala svetlost dana što je prilično čudno jer je glumačka ekipa dosta popularna. Jason Ritter kojiniza sebe ima Parenthood, a Alexis Bledel kultne Gilmore Girls trebalo je da glume par koji se upoznaje online i sve njihove dogodovštine.Prilično čudna odluka jer sinopsis zvuči kao da je pisan po američkom receptu.


IZVOR