Pocetna » Zanimljivosti


7 stvari koje ne možete promeniti kod muškaraca




  Ocenite članak: 1
pregleda: 843
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-30


Vaš voljeni ostavlja prljave čarape po kući? U oči vas gleda i laže da ne izgledate debelo u tim farmerkama? Posmatra druge žene? Dame, nemojte se nadati da ih možete promeniti.

Predstavljamo vam sedam stvari koje nikada, ama baš nikada, bez obzira na sav vaš trud, nećete moći da promenite kod muškaraca.

Sitne laži

On nimalo neće oklevati da vam 'podvali' neku sitnu laž u slučajevima kad oseti da bi vas istina povredila. On vam jednostavno ne može priznati da ste se malo ugojili ili da je, umesto duže na poslu, vreme proveo na pivu s prijateljima ili gledajući neku fudbalsku utakmicu. Nema leka, samo se pokušajte na to navići jer ćete se u suprotnom živcirati više nego ste na to spremni.

Gleda u druge žene

To što muškarac gleda druge žene, ne znači da nije zainteresovan za vas. To im je u krvi i bez toga ne mogu, pomirite se s tim ili glumite da ne primećujete.

Higijena

Ako je muškarac uredan, to znači da će takav biti do kraja života. Nažalost, isto važi i za 'aljkave'. Ovde još i možete nešto učiniti, ako mu budete napravili detaljan raspored obaveza u domaćinstvu o kojima on mora brinuti. Ako ni to ne upali, ne preostaje vam ništa drugo nego ići za njim i prstom mu upirati u svaku stvar koju je 'zeznuo', u nadi da ih više neće ponoviti, ili da će barem počistiti za sobom. Osim toga, ne očekujte da će biti uredan i kada vi odete na neko poslovno putovanje.

Stil

Ako on nosi havajsku košulju i pantalone potpuno različitih uzoraka, vi tu ne možete učiniti apsolutno ništa. On jednostavno 'nije talentovan' da slaže boje, uzorke i krojeve, a da ne govorimo o prikladnom odabiru garderobe za posebne prilike. Ono što možete uraditi je da ga lično vodite u kupovinu odeće i svakodnevno mu govorite što će obući.

Sport

Neki su muškarci jednostavno zaluđeni sportom. Nemate pravo žaliti se na tu osobinu ako je vaš dragi od početka veze to jasno stavljao do znanja.

Izbegavanje svađe

Većina muškaraca će na sve moguće načine pokušati izbeći svaku vrstu rasprave. S obzirom da to ne možete promeniti, najbolje bi bilo da pričekate da vas ljutnja 'popusti', pa da tek onda u miru porazgovarate s njim.

Stav o seksu

Način na koji on zamišlja seks uvek će biti drugačiji od vašeg. Naravno, ako vas on voli i poštuje, uvek će biti raspoložen da vam ispunjava želje u krevetu, pod uslovom da vi isto činite i za njega.