Pocetna » Estrada i Tv


7 zvijezda sa nevjerovatnim životnim pričama




  Ocenite članak: 0
pregleda: 815
Dodao/la: UGHpeople
datum: 2014-05-26


Izgleda nam kao da poznati žive bezbrižnim životom. Raskošne vile, nevjerovatna odjeća i armije fanova čine da im mnogi zavide. Ipak, njihovi životu nisu uvijek tako savršeni kao što se čine. Mnogi od njih su se rvali sa užasnim stvarima, od zlostavljanja do problematičnih roditelja. Ovih sedam zvijezda imalo je težak život.


1) VUDI HARELSON
Otac Vudija Harelsona bio je ubica koji je ubijao po narudžbini. Prije nego što je završio u zatvoru, izvukao se za ubijanje bar dvoje ljudi. Kada je pušten iz zatvora prije vremena, unajmljen je da ubije sudiju i opet se vratio u zatvor. Vudi je htio da pokrene ponovni proces suđenja, ali je otac umro 2007.

2) ŠARLIZ TERON
Zvijezda tragičnih filmova „Monstrum“ i „Sjeverna zemlja“ ima i sopstvenu tužnu priču. Šarliz je odgajana u Sjevernoj Africi i imala je oca alkoholičara koji je bio verbalno nasilan. Jedne noći, došao je kući mrtav pijan prijeteći da će ubiti i nju i majku. Počeo je da puca na njih, a njena majka je zgrabila pištolj, zapucala i ubila svog muža tokom borbe.

3) TOM KRUZ
Tom Kruz se uvijek smije, ali kao dijete nije uvijek imao takav osmijeh. Njegov otac je bio „siledžija i kukavica“, kako sam kaže.
- Ako nešto nije kako treba, istuče me. To je za mene bila dobra lekcija o životu – prvo me ušuška i učini da se osjetim sigurno, a onda bum! – rekao je Tom.
Ali sve se preokrenulo kada je Tomova majka napustila muža kada je glumac napunio 12 godina.

4) PAMELA ANDERSON
Zvijezda „Čuvara plaže“ pretrpjela je seksualno zlostavljaneju djetinjstvu. Od šeste do 10. godine, zlostavljala ju je bebisiterka koja ju je čuvala, a kada je imala 12 godina, silovao ju je brat dečka njenog druga. Zato ona podržava PETA organizaciju, jer joj je, kako sama kaže, „trebalo mnogo vremena da opet vjeruje ljudima“.

5) KRISTINA AGILERA
I pjevačicu i njenu majku zlostavljao je Agilerin nasilni otac. Zbog toga je Kristina dio djetinjstva provela po skloništima namenjenim žrtvama nasilja. Srećom, muzika joj je pomogla da prevaziđe sve to.

6) DŽEK NIKOLSON
Džun Nikolson, glumica u usponu, rodila je Džeka kada je imala 19 godina, ali nije bila sigurna ko je otac djeteta. Zato su se njeni roditelji složili da ga podignu kao svoje i on je svoju majku zvao sestrom. Tajnu je otkrio magazin „Tajm“ 1974. godine.

7) TOBI MEGVAJER
Očajan zbog nedostatka novca, Tobijev otac je odlučio da opljačka banku. Glavni problem je bio to što se banka nalazila preko puta njegove kuće, a on je išao da je opljačka pešaka, u sred bijela dana, bez maske. Uhvaćen je i proveo je dvije godine u zatvoru.


IZVOR