Pocetna » Ljubav i Sex


8 top saveta za flert




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1026
Dodao/la: Sanja
datum: 2012-07-08


Isprobajte ove tehnike što pre i javite nam ishod! Garantujemo veće šanse za upoznavanje novih frajera...

1. Prosečan muškarac provede manje od jedne sekunde gledajući u vaše oči kada vas upozna, ali zato čitavih sedam sekundi posveti vašim usnama. Da biste bili sigurni da će svoj pogled, zadržati još duže odaberite crvenkaste nijanse, koje definitivno lepe za sebe muške poglede.

2. U jednoj studiji je proračunato da najviše uspeha imaju osobe koje pošalju 35 flertnih signala za jedan sat. Ne savetujemo da se zamarate brojenjem, ali zato se trudite da napravite dobar balans svih tih pogleda i „slučajnih“ dodira koji će mu jasno staviti do znanja šta želite, ali da ipak ne delujete napadno.

3. U proseku, tip će prići devojci, nakon što im se pogledi sretnu tri puta, pa kada spazite nekoga ko vam se dopada, budite sigurni da ste ispunili ovu kvotu. Kontakt očima koji traje najmanje tri sekudne, znak je da ste spemni da pređete na nešto više od pukog posmatranja.

4. Ali, previše kontakta očima smatra se jednom od najvećih greški flerta, pa kad se uverite da je obratio pažnju na vas, smirite malo lutanje svog pogleda.

5. Žene su najprivlačnije muškarcima kada blago nagnu glavu napred i prosmatraju svog sagovornika, pomalo odozdo. Tada izgledaju ženstvenije i seksepilnije.

6. Verovatno mu neće poći za rukom da vidi vaš donji veš još prve večeri, ali kratki bljesak bretele vašeg brusa može učiniti više nego što pretpostavljate.

7. Ako ste mislili da je dubok dekolte ključan, niste potpuno u pravi. Žene sa dugačkim rukama se smatraju atraktivnijim, pa zato obucite haljinu bez rukava ili sa tankim bretelama što će vizuelno izdužiti vaše ruke.

8. Najprivlačniji osmeh je onaj koji vam pravi borice oko očiju, jer izgleda prirodno i spontano