Pocetna » Film


Aaron Eckhart u ulozi egzorcista




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1061
Dodao/la: Gale
datum: 2013-09-22

Slike iz Aaron Eckhart u ulozi egzorcista


Kompanija Blumhouse Productions planira lansirati novu horor franšizu nakon "Insidious Chapter 2". Naime, film pod nazivom "Incarnate" u kojem će se pojaviti Aaron Eckhart režirati će Brad Peyton ("Journey 2: The Mysterious Island") prema scenariju Ronnieja Christensena.



Eckhart će utjeloviti egzorcista koji ima moć ulaska u podsvijest opsjednutih osoba kako bi ih riješio neželjenih stanara. No, njegov posljednji slučaj najteži je dosad. Naime, 9-godišnjeg dječaka zaposjeo je demon iz egzorcistove prošlosti.

Snimanje bi trebalo započeti uskoro, točnije u studenom, a film će producirat Jason Blum ("Paranormal Activity"), dok će ekipu izvršnih producenata činit Trevor Engelson, Couper Samuelson te Michael Seitzman.

Podsjetimo, Eckharta smo nedavno imali prilike gledati u ostvarenju "Olympus Has Fallen", a pojavit će se uskoro i u filmu "I, Frankenstein" koji u kina stiže 24. siječnja 2014.

Inače, nedavno objavljen "Insidious Chapter 2", kako piše Hrt, imao je jedan od najprofitabilnijih vikenda premijernog otvaranja u SAD-u u povijesti tog žanra.


IZVOR