Pocetna » Film


"Agenti SHIELD-a" dobivaju spin-off




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1577
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-01-13


Marvel u pripremi ima spin-off popularne serije koji će se zvati "Marvel's Most Wanted"


Baš kad smo pomislili da nije moguće da se Marvelov svijet još proširi stiglo je iznenađenje: navodno je spin-off Marvelovih Agenata SHIELD-a u punom zamahu!

Predsjednik ABC-ja, Paul Lee, potvrdio je kako je njihova televizija naručila pilot epizodu za nadolazeći spin-off, koji će nositi naziv Marvel's Most Wanted.

Marvel's Most Wanted će biti usmjerena na poznate likove: Bobbi Morse i Lancea Huntera, koje dobro znamo iz Agenata SHIELD-a, gdje ih glume Adrianne Palicki i Nick Blood. Uz Agente SHIELD-a i Agenticu Carter, ova će nova serija biti treća Marvelova serija na kabelskoj televiziji, uz još 3, 4 na Netflixu.



Deadline prenosi kako je serija Marvel's Most Wanted zeleno svjetlo za pilot epizodu dobila već u avgustu, no držali su sve u tajnosti do sada.

Marvel's Most Wanted će biti jedinstveno iskustvo za partnerstvo između Marvela i ABC-ja jer se radi o prvom pravom spin-offu te mreže. Agentica Carter nalazi se u istom svijetu, ali je vremenski potpuno neovisna o Agentima SHIELD-a.

Pretpostavljamo da će Bobbi i Hunter napustiti svoju originalnu seriju ukoliko pilot epizoda bude uspješna i serija dobije punu sezonu. No vjerojatno su se Palicki i Blood osigurali da se ukoliko njihova samostalna serija pođe u krivom smjeru uvijek mogu ponovno vratiti Agentima.


IZVOR