Pocetna » Film


Al Pacino među superjunacima




  Ocenite članak: 0
pregleda: 799
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-10


Glumačka legenda željela bi se pridružiti svijetu superjunaka i glumiti u Marvelovom filmu


Nakon što je pogledao Čuvare galaksije, legendarni glumac Al Pacino punio je novinske stupce hvalospjevima koje je imao za film Jamesa Gunna. Komentirajući oduševljeno sve od soundtracka sa glazbom iz 1970-ih do šekspirijanskih elemenata u drami, zvijezda Kuma otkrila je kako je ne samo veliki obožavatelj Marvelovog djela već da bi rado s njima surađivao.

Čini se kako to nije ostalo samo na pustim željama s obzirom da je glumac otkrio da je bio na sastanku sa ljudima iz Marvela. U intervjuu za MTV Pacino je rekao da je razgovarao sa predsjednikom Marvelovog studija Kevinom Feigeom no nikakve detalje razgovora nije želio otkriti.

Komentirao je kako mu nije jasno zašto je ljude iznenadilo to što mu se takav film svidio s obzirom da se ta vijest proširila internetom poput munje. "Ovaj film me oduševio.", rekao je Pacino: "Bio je inventivan, smiješan, snažnog zvuka i glazbe, produkcijski fantastičan, domišljat... Zaista sam bio zadivljen."

Međutim i dalje ne znamo hoće li doći do suradnje Pacina i Marvela s obzirom da je na pitanje o tome zašto ga je Feige uopće zvao na sastanak Pacino samo rekao: "Pretpostavljam da ili ima nešto za što smatra da je savršeno za mene ili..." i u tom trenu mu je zvonio mobitel te prekinuo moguće otkrivanje nekih detalja.


IZVOR