Pocetna » Estrada i Tv


Aleks zeli da razbije muski klan,ispao Ognjen




  Ocenite članak: 0
pregleda: 841
Dodao/la: shooomy
datum: 2012-05-11


Maja Lena je u startu odustala od potrage za imunitetom i pridružila se Velikom veću koje ju je oberučke prihvatilo, nahranilo i napojilo. Maja i Mia su izgladile odnose i ponovo su majka i ćerka. Mia deli Majino mišljenje da je ovo Majin vrhunac i ponosna je „što sam odgajila ćerku koja je totalno drugačija od mene“.

Jelena je fina prema Maji, ali smatra da se ona suviše dugo provlačila na foru „ne, nemojte me slati kod majke“ i da je dogurala i dalje nego što treba. Pošto je Marko poslao Avi morsku zvezdu za Dan zaljubljenih, a Jelena Aleks narukvicu kao znak podrške, Maja se vraća u kamp, a Veliko veće zaključuje da definitivno Nikola treba da ispadne jer je, kako rekoše, apsolutno nebitan.

Za to vreme Ava pljucka Aleks kod Sebastijana, navodeći da je ova prevrtljiva, a i Nikoli sa jezika sleću reči osude za Aleks, no ona ne misli za sebe tako. Maja se vraća i prenosi pozdrave i poklone.

Martina i Kristina se interesuju da li je njima neko nešto poslao i pozdravio ih, a Ognjen se uozbiljio kad je čuo da Veliko veće podržava žene. Aleks je vasceli dan na tapetu i svi su spremni da je pobede u maloj borbi, u kojoj treba da naslažu i izbalansiraju posuđe. U finalu ostaju Kristina, Sebastijan i Aleks, koja je na početku izjavila da joj je sasvim svejedno da li će pobediti. Ipak, pošto je oduvala i Sebastijana, izabrala dupli glas i pojela hamburger, Aleks je više nego zadovoljna.

U plemenu su svi kao na iglama, a Sebastijan odaje priznanje Aleks, ali nije mu pravo „jer njena pobeda znači manje mesta za mene u finalu“. Aleks je svesna da muškarci pokušavaju da se dočepaju finala preko žena i naumila je da razbuca taj klan, pa odvlači Avu po vodu i pokušava da je pridobije: „Da li si ti svesna da imamo priliku da izbacimo jednog muškarca?“. Muškarci ipak sumnjaju u žensko jedinstvo. Ali, Aleks je muški zacrtala da će se sa Plemenskog vratiti brojčano nadmoćnije žene.

Posle plemenskog saveta i glasanja takmičari su odlučili da Ognjen Kajganić napusti pleme, izgleda da je plan od Aleks počela da sprovodi u delo svoj plan.