Pocetna » Estrada i Tv


Aleksandra i Stanije se potukle pred svima!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 855
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-26


Stanija je otkrila da se Aleksandra i Radovan ljube iako je obećala da će to ostati tajna. Zbog toga se posvađala s njih dvoje, a ostali su je prozvali spletkarošicom

U današnjoj epizodi 'Survivora' doći će do žestokog okršaja između Stanije i Aleksandre. Cure će se čak šamarati i udarati nogama. Stanija je pred svima otkrila kako je postojao dogovor da ona šuti o tome da su se Aleksandra i Radovan ljubili. Aleksandra joj je to zamjerila pa su se posvađale i psovale pred svima.

- Marš, fufice, imaš dečka doma, a ovdje si se je.... s Vladom i imaš romansu s Radovanom - vikala je Stanija Aleksandri koja joj je rekla da je ljubomorna na nju i da zato izmišlja laži.

Ostali natjecatelji Staniji su zamjerili bezobrazno ponašanje i nazvali je spletkarošicom i lažljivicom. Radovan joj je rekao da je površna i jedino što ima, a da vrijedi, su silikoni. Stanija nije odustajala.

Na otoku odbačenih Radovan i Žare napravili su si svoj 'muški' kamp i odvojili se od ostalih. To su učinili jer ih Mia i Stanija previše živciraju. Mia je opet izazvala svađu, smetalo joj je što su dečki htjeli skuhati rižu u 'njenoj' tavi. Kad se svađa zahuktala ona se samo povukla, a Stanija se nastavila svađati s ostatkom plemena. Prozvali su je i da jede najviše od svih što je ona poricala.
Milan Cigiju zabranio glasovanje

U plemenu Boruka situacija je nešto mirnija. Cigi i Ava raspravljaju o Milanu i crnom glasu koji je uzeo. Ni jedno od njih dvoje ne bi uzelo crni glas jer ne žele nekome uskratiti pravo da glasuje. Oboje smatraju da će Milan zabraniti Avi da glasuje jer vjeruje da bi glasala za njega. Na plemenskom savjetu Boruke Milan je ipak odlučio crni glas dati Cigiju što je stilistu bio dokaz kukavičluka.