Pocetna » Film


"Alisa u zemlji čuda": Drugi deo sa Džonijem Depom i Miom Vasikovskom 2016. VIDEO




  Ocenite članak: 0
pregleda: 831
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-25

Slike iz "Alisa u zemlji čuda": Drugi deo sa Džonijem Depom i Miom Vasikovskom 2016. VIDEO


Zvezde filma "Alisa u zemlji čuda" iz 2010. godine, Džoni Dep i Mia Vasikovska, zvanično su potvrdili da su potpisali ugovor za snimanje nastavka, pa će se ponovo naći u ulogama Ludog Šeširdžije i Alise.



Premijera nastavka "Alise u zemlji čuda" je zakazana za 27. maj 2016. godine, ali ga ovoga puta neće režirati Tim Barton, već će u rediteljskoj stolici ovoga puta naći Džejms Bobin, koji je režirao "Mapete". Osim informacije da će Džoni Dep i Mia Vasikovska ponoviti uloge u nastavku, Dizni je saopštio i da će će filmska adaptacija "Knjige o džungli" Džona Favrea imati premijeru 9. oktobra 2015. godine.

Ranije ove godine Džoni Dep je sapštio da bi više voleo da se povuče ranije iz glume nego kasnije.

"Ne kažem da ovoga trenutka odlazim u penziju, ali mogu da kažem da ta moja odluka nije mnogo daleko", rekao
je Dep u julu.

On je takođe u junu magazinu Rolling Stone da dok god bude imao priliku i želju da radi kreativne stvari da će tu šansu i iskoristiti, a da da će u jednom trenutku u životu svoja aktivnosti na filmu svesti na minimum i posvetiti se u najvećoj meri svom privatnom životu.

U 2013. godini Dep je igrao samo u jednom filmu "Usamljenom rendžeru" u kome je glulmii indijanca Tonta, a sledeće godine bioskopska publika će moći da ga vidi u filmu "Transcendence", koji je delom sniman i u Albukerkiju.


IZVOR