Pocetna » Zanimljivosti


AMC najavlljuje...




  Ocenite članak: 0
pregleda: 995
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-04-10


Treća sezona originalne AMC-ove serije „Fear the Walking Dead“ očekuje nas istovremeno sa američkom premijerom, u ponedeljak, 5. juna u 3:00 ujutru i reprizom istog dana u 22:00. Prva polovina treće sezone biće prikazana u 8 epizoda, koje će biti emitovane tokom šest nedelja. Prve i poslednje nedelje prikazivanja, 5. juna i 10. jula, ljubitelje zombi apokalipse očekuje duplo zadovoljstvo, jer će biti emitovane po dve epizode za redom.

Početak treće sezone serije zatiče porodice glavnih junaka nestabilnom i opasnom mestu, poznatijeg kao američko-meksička granica. Smak sveta briše međunarodne granice, a naši likovi će morati da ponovo izgrade ne samo novo društvo već i svoje porodice. Madison se ponovo vraća Trevisu, svom apokaliptičnom partneru, dok je Alicia slomljena zbog ubistva Andresa. Madisonov sin je udaljen od nje svega nekoliko milja, ali Nickova prva inicijativa kao lidera rezultuje upadanjem u zamku američke vojske, zajedno sa Lucianom – par uspeva da se otrgne smrti, Luciana je pogođena, a Nick se više ne oseća besmrtnim. Nakon fizičkog i emotivnog oporavka, Strand se usmerava na iskorišćavanje nove svetske valute, dok će Ofelijino zarobljeništvo testirati njenu sposobnost preživljavanja.

Prve dve sezone serije pozicionirale su „Fear the Walking Dead“ kao drugu najgledaniju dramsku seriju na kablovskoj televiziji sa oglasnim prostorom, koju prati publika starosti od 25 do 54 godine u Americi. Producenti serije su Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert, dok glumačku ekipu čine Kim Dickens u ulozi Madison, Cliff Curtis u ulozi Travisa, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Mercedes Mason kao Ofelia, Colman Domingo kao Strand i Danay Garcia u ulozi Luciane. Glumcima će se u trećoj sezoni pridružiti i Dayton Callie (“Sons of Anarchy,” “Deadwood”), Daniel Sharman (“The Originals,” “Teen Wolf”) i Sam Underwood (“The Following”), koji će biti u ulozi porodice Otto, osnivača organizacija za preživljavanje, koja se pripremala za krah demokratije, ali nije očekivala apokalipsu mrtvih, kao i Lisandra Tena (“Chicago P.D.”) kao Lola Guerrero.



IZVOR