Pocetna » Sport


Ana i Jelena među najlepšim teniserkama




  Ocenite članak: 0
pregleda: 899
Dodao/la: _Sweeper_
datum: 2011-11-13




POZNATI internet sajt „Bleacher Report“ objavio listu najseksepilnijih teniserki svih vremena, na kojoj su se našle Ana Ivanović i Jelena Dokić. Kad god se sastavlja lista najlepših sportistkinja na svetu, ime naše popularne brinete je, po nepisanom pravilu, uvek na njoj. O njenoj lepoti se ne raspravlja, jer je ona uvek okarakterisana kao „naj od naj“, do te mere da joj je zbog višestrukih pobeda „zabranjeno“ da se pojavljuje na takvim izborima. Međutim, pomenuti sajt prevideo je to pravilo kada je sastavljao listu najseksepilnijih teniserki svih vremena.

Naša Ana nalazi se na trećem mestu liste, odmah iza Marije Kirilenko i Ane Kurnjikove, ali interesantno je da se na petnaestom mestu nalazi Jelena Dokić.

„Hvala Jelena“, potpisana je Jelenina fotografija na sajtu na kojoj joj je podignuta suknjica. „Dokićeva je bila četvrta na svetu pre skoro jednu deceniju, ali je nastavila dalje i izgledala je savršeno dok je to radila“.

Na prestižnoj listi našle su se i Tatjana Golovin, Marija Šarapova, Agnes Savaj, Raluka Olaru, Olga Pučkova, Amanda Koecer, Danijela Hantuhova, Iveta Benesova, Alona Bondarenko, Karolina

Voznijacki, Ešli Harkerload, Žizela Dulko, Kris Evert i Anastasija Pivovarova.