Pocetna » Sport


Anderleht: Zadovoljni smo istorijskim transferom, Mitrović je bio prioritet uprave




  Ocenite članak: 0
pregleda: 664
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-13

Slike iz Anderleht: Zadovoljni smo istorijskim transferom, Mitrović je bio prioritet uprave


Generalni direktor belgijskog Anderlehta oduševljen je realizovanim transferom i dovođenjem Aleksandra Mitrovića iz Partizana.



"Zadovoljan sam istorijskim transferom, dolazak Mitrovića u Brisel je bio veliki prioritet rukovodstva kluba. Navijači mogu da se raduju dolasku mladog napadača, koji već ima određeno međunarodno iskustvo, i sa klubom i sa reprezentacijom", rekao je Holsbek.

On će posle lekarskih pregleda potpisati petogodišnji ugovor sa šampionom Belgije, a obeštećenje za njega procenjeno je na pet miliona evra. On će ipak ostati do kraja avgusta u Partizanu, na sopstveni i zahtev porodice.

Do tada, crno-belima predstoje dvomeč u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Tuna i prvenstveni mečevi protiv ekipa Radničkog iz Niša i Kragujevca.

Posle Luke Milivojevića koji je iz ovog leta iz Crvene zvezde prešao u Anderleht za tri miliona evra, Mitrović je drugi srpski igrač koji će igrati za ovaj belgijski tim.

Realizacija transfera izazvala je raskol u upravi Partizana, pa je posle odluke da se Mitrović proda potpredsednik crno-belih Mile Jovičić podneo ostavku.


IZVOR