Pocetna » Film


Angelina dobila počasnog Oscara!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 740
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-19

Slike iz Angelina dobila počasnog Oscara!


Angelina Jolie dobila je nagradu Jean Hersholt za humanitarni rad. Tijekom primanja svog počasnog Oscara, glumica je izjavila je kako je za njezin humanitarni rad zapravo najzaslužniji film “Lara Croft: Tomb Raider”. Naime, tijekom snimanja spomenutog 2001. godine u Kambodži upoznala s ljudima kojima je uistinu trebala pomoć.



- Hvala Bradu, bez njegove pomoći i podrške, ništa od mog rada ne bi bilo moguće. Kada sam upoznala žrtve rata i silovanja, shvatila sam koliko sam ja sama bila sretna i zaštićena. Bila sam odlučna da se to više nikada ne ponovi. Mi smo svi ovdje jako sretni i ne mogu razumjeti kako neka žena koja je na drugom kraju svijeta i vjerojatno ima istu radnu etiku, iste želje i vjerojatno bi radila bolje filmove nego ja mora biti u izbjegličkom kampu. Ona nema glas. Ona se brine hoće li joj djeca jesti, kako da ih drži na sigurnom i pita se hoće li se ikada vratiti u svoj dom. Ja to ne razumijem, ali učinit ću sve što je u mojoj moći da pomognem takvim ljudima. Da je moja majka još živa, bila bi jako ponosna na mene - kazala je slavna glumica i redateljica.

Glumica je na dodjelu došla u pratnji svog partnera Brada Pitta te sina Maddoxa, a osim Angie, nagrade su dobili i Steve Martin, Angela Lansbury i Piero Tosi.


IZVOR