Pocetna » Film


Apocalypse protiv X-Men ekipe 2016.!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2317
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-06

Slike iz Apocalypse protiv X-Men ekipe 2016.!


Novi X-Men nastavak dolazi nam 23.5.2014., a ako ste se bojali da je to kraj franšize stiže 'spas': Bryan Singer obećao je novi film za 2016. godinu i to s najvećim neprijateljem X-Mena!

Poznati redatelj na svom je Twitteru najavio ne samo novi film, već i naslov te godinu izlaska! Fanovi ove društvene mreže znaju kako je on bio vrlo aktivan protekle godine redovitim izvještavanjem sa seta nadolazećeg nastavka X-Men: Days of Future Past pa nema razloga ne vjerovati i ovome:

Iako će mnogi na ove dvije riječi i godinu komentirati 'pa što', vjerni fanovi znaju da je Apocalypse jedan od najvećih neprijatelja X-Men ekipe i već sada jedva čekaju nove informacije! Portal EW stoga je brže-bolje kontaktirao 20th Century Fox i saznao: X-Men: Apocalypse (službeni naslov) u kina stiže 27.5.2016. godine!



Za one manje upućene, Apocalypse je jedan od najzanimljivijih superzločinaca u cijeloj X-Men mitologiji; ukratko on je prvi svjetski mutant. Teoretski besmrtan, rođen je prije tisuću godina, a pretvorio se u moćnog kiborga s nadnaravnom tehnologijom. Neke od moći koje ima su telepatija, telekineza, molekularna manipulacija... Jedan od novinara za ulogu je predložio Daniela Day-Lewisa – imate li vi svog favorita?

Budite dakle spremni i na odličnu filmsku 2016. godinu. Prema trenutnim podacima, X-Men Apocalypse se otvara isti dan kad i nastavak Alise u zemlji čudesa pa su zlobnici komentirali: još jedan dobar razlog da ne gledate novu Alisu!


IZVOR