Pocetna » Film


Ashton Kutcher i Mila Kunis ponovno zajedno




  Ocenite članak: 0
pregleda: 814
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-15


"MoonQuake Lake" je novi projekt slavnog dvojca no o čemu se točno radi saznali smo danas


Redatelj Lego filma i 22 Jump Streeta Phil Lord radosno je na Twitteru objavio trailer za svoj novi film MoonQuake Lake u kojem glumi Mila Kunis, koja plače plave suze i zaljubljena je u tipa kojeg glumi Ashton Kutcher. Trailer nam otkriva i Rihannu te još jednu djevojku koja se nalazi u ulozi sirene.

Iako MoonQuake neodoljivo podsjeća na Sumrak sagu čini se kako se ipak radi samo o "lažnom" filmu. Poveznica na službenu stranicu koju je Lord objavio na Twitteru vodi nas na službenu Sonyjevu stranicu filma no sama stranica ne otkriva mnogo što nije ni čudno s obzirom da je trailer nije za pravi film već je napravljen kako bi bio dio filma Annie Willa Glucka.

Trailer će se u filmu prikazati u trenu kada siroče odlazi na filmsku premijeru. Naziv "filma" - MoonQuake Lake, također nam otkriva poveznicu sa filmom Annie, s obzirom da se tako zove jedna od pjesama iz filma, koju izvode Sia i Beck. Nova verzija filma Annie u kina stiže 19. prosinca, a trailer koji će se naći u filmu možete pogledati već danas.


IZVOR