Pocetna » Zanimljivosti


Avu Karabatić pretukao bivši dečko




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1524
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-30


Pratio me je do majčine kuće. Povukao me je za rukav od bluze i lupio mi prvo jedan šamar, a zatim još tri, kaže uznemirena Ava.

Prošle nedelje Ava Karabatić dobila je batine od bivšeg dečka sa kojim se zabavljala više meseci. Naime, nakon završetka jedne emisije u Zagrebu gde je bila specijalni gost, bivši momak je učesnicu Survajvera sačekao ispred zgrade i pratio je sve do majčine kuće, gde se neprijatnost i dogodila.

- Užas! On je jedan neopevani skot, ma ni ime mu neću izgovoriti, jer ne zaslužuje. Gostovala sam na jednoj televiziji i manijak me je čekao i pratio u stopu. Pre nego što sam ušla kod moje mame u kuću, on me je povukao za rukav od bluze i lupio mi prvo jedan šamar, a zatim još tri. Nisam mogla da se suzdržim i svašta sam mu psovala. To inače ne radim tako često, osim kada me neko izvede iz takta. Ej, pa šta on umišlja?! Moja majka je čula viku i iste sekunde istrčala napolje da vidi sa kim se svađam. Kada ga je ugledala, i ona mu je svašta psovala i oterala ga – žali se uznemirena Ava i nastavlja:

- Posle sat vremena mi je poslao poruku da mu je žao i da nije trebalo tako da postupi, kao i da će me ostaviti na miru. Naravno, iskulirala sam ga. Da mi nije poslao tu poruku prijavila bih ga policiji, ali ne želim da sebe dovodim u probleme. Sa njim sam se kratko zabavljala i to je bilo davno, ne znam šta mu bi odjednom. Znam da je zagrejan za mene, ali dokle više, pa ja ne želim ništa da imam sa njim, čak ni prijateljstvo. Verovatno je ljubomoran što sam se nedavn oslikala za Plejboj, a uvek je bio protivnik toga. Znam vrlo dobro da je to razlog, a i to što dolazim za Beograd. Ma ne interesuje me dečko uopšte, sad sam pričala o njemu i više nikad, kod mene je završio svoju karijeru. Sramota za postojanje čovečanstva – iznervirano je ispričala hrvatska starleta.