Pocetna » Sport


Babalj na prozivci Zvezde!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 779
Dodao/la: $teX
datum: 2012-06-02


Po okončanju sezone u Superligi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je svojim pulenima dao slobodno do 18. juna, kada počinju pripreme. Ipak, za stratega crveno-belih i operativce kluba sa "Marakane" nema previše vremena za odmor, jer se uveliko vode pregovori o dovođenju pojačanja. Među novajlijama pred početak priprema sigurno će biti i australijski napadač Eli Babalj, o kome se već izvesno vreme govori kao novom pojačanju Zvezde. Babalj je 1992. godište, visok je 194 centimetra, a do sada je igrao za australijski Melburn Hart.

- Transfer Babalja je pri kraju i on će stići u Beograd do početka priprema. Tom prilikom biće završene sve formalnosti u vezi njegovog transfera - potvrdio je generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović za SPORTAL.RS.

Posle levog beka Ljube Nenadića profesionalni ugovor sa Zvezdom je potpisao i desni bek Stevan Luković, fudbaler iz filijale Sopota. U narednim danima crveno-beli će potpisati ugovore sa još dvojicom mladih igrača, golmanom Markom Dmitrovićem i štoperom Urošem Spajićem.