Pocetna » Film


Benedict Cumberbatch kao Richard III




  Ocenite članak: 0
pregleda: 776
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-08

Slike iz Benedict Cumberbatch kao Richard III Slike iz Benedict Cumberbatch kao Richard III


edan od najtraženijih glumaca u posljednje vrijeme je svakako Benedict Cumberbatch. Glumačkih angažmana mu ne nedostaje no on i dalje niže nove uloge.

Najnovija vijest je da će se popularni glumac naći u ulozi Richarda III u nadolazećoj produkciji šekspirijanske drame koju radi BBC Two. Adaptaciju će napisati Ben Power dok će režirati Dominic Cooke, inače kazališni redatelj.

"Jedva čekam ponovno raditi s Dominicom Cookeom u oživljavanju ovog kompleksnog, smiješnog i opasnog lika za BBC-jev i Neal Street Productions serijal Shakespearovih drama, koji je bez premca.", rekao je glumac u svojoj izjavi.



Kao što je sam Cumberbatch spomenuo, ova adaptacija dio je serijala drama nazvan The Hollow Crown, koje uključuju i Richarda II i Henryja V. Uz najavu Richarda III, objavljeno je kako će se raditi i dvodijelna produkcija Henryja VI koju će također režirati Cooke. U produkcijskoj će se ekipi naći i popularnio redatelj Sam Mendes (Vrtlog života) uz Pippu Harris i Nicolasa Browna.



Cumberbatch je očito dobar odabir za Shakespearove likove jer je nedavno objavljeno kako će se omiljeni glumac naći i u ulozi Hamleta u istoimenoj predstavi koja će se naći na londonskim kazališnim daskama u kolovozu ove godine.


IZVOR


+1   Spam
Nekodaleko   (2014-04-08 9:25 PM) [Sadrzaj]
Benedict Cumberbatch je ekstra glumac i zasluzuje tako dobre uloge.