Pocetna » Zanimljivosti


Ber Grils dobio otkaz!




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1004
Dodao/la: Anna_Anna
datum: 2012-03-15



Divljina je ostala bez Bera Grilsa! Lako je preživljavao pirane, krokodile, medvede, neopisive vremenske uslove, jeo nezamislive stvari, ronio kroz tresetišta puna životinjskih ostataka, ogrtao telima ovaca da bi se ugrejao, ali nije „preživeo" menadžment svoje matične kuće. Najpoznatiji TV avanturista dobio je otkaz, jer godinama nisu mogli da se slože oko ugovora, a sada i oko novog programa.

Kanal Diskaveri dao je otkaz britanskom avanturisti i zvezdi emisije o preživljanju Čovek protiv divljine Beru Grilsu zbog stalnog spora oko ugovora, prenose danas agencije.

Grils (37) koji je išao po raznim divljim mestima i pokušavao da preživi jedući insekte i pijući urin divljih životinja, vodio je emisiju od 2006. godine i postao poznat širom sveta.

Njegova predstavnica za medije Heder Krug potvrdila je otkaz rekavši da oni nisu mogli da „nađu zajednički jezik o novom programu".


„Berov cilj bio je da pravi emisije za svoje brojne obožavatelje širom sveta i on je tokom sedam sezona prilično rizikovao da bi Diskaveri imao nagrađivani program", rekla je ona za Holivud riporter.


„Svaštojed" Grils

„Čovek protiv divljine" prikazivao je Grilsa koji je, ostavljen u divljini nekog dela sveta, pokazivao publici kako može da se preživi uz pomoć stvari koje se nalaze u divljini. Jeo je zmije, insekte, pio urin, spavao u snežnim rupama...

Šou je prikazan u 200 zemalja širom sveta, a u nekim Grilsovim avanturama učestvovali su i glumci Džejk Džilenhal, Vil Ferel i Ben Stiler.


Sa glumcem Džejkom Džilenhalom

Grils se popeo na Mont Everest kada je imao 23 godine. Bio je rezervista britanskih specijalnih jedinica, u 21. puku specijalnih vazdušnih snaga i SAS-ovom sastavu tri godine, do 1996. godine.

Takođe, proslavio se kao govornik, a napisao je i nekoliko knjiga, uključujući i knjige za mlade i autobiografiju koja je postala bestseler.

Grils je na svom Tviter profilu napisao da je veoma ponosan na svoj tim koji je napravio Čoveka protiv divljine i da jedva čeka sledeće avanture.