Pocetna » Sport


Bivši omladinac Partizana promašio penal i dobio otkaz u Sarajevu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 788
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-27


Fudbaler Sarajeva Alen Melunović je u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope svog tima i albanskog Kukešija promašio penal koji je njegov tim koštao prolaska u narednu rundu, a njega ostanka u klubu.



Prvu utakmicu u Albaniji Kukeši je rešio u svoju korist rezultatom 3:2, tako da se u revanšu stvorila idealna prilika da golom iz penala Sarajevo prođe u sledeče kolo kvalifikacija. Melunović je preuzeo odgovornost za jedanaesterac, koji je izveo katastrofalno.

Golman Kukešija je bez problema ukrotio njegov udarac, nakon čega je publika na stadionu skandirala "napolje, napolje". Trener ekipe Musemić ga je nakon toga izveo iz igre.

Već sledećeg jutra direktor FK Sarajevo Dino Selimović je saopštio da Melunović neće biti prisutan na treningu ekipe, te da je dobio raskid ugovora.

Tragičar evropskog meča je proletos stigao u Sarajevo, i uprkos tome što je redovno igrao kod Dragana Jovića i Husrefa Musemića, postigao je samo tri gola.

Na konferenciji za medije Musemić je rekao da Melunović nije trebalo da izvede jedanaesterac.

Inače, Alen Melunović je svoje prve fudbalske korake načinio u Partizanu iz kojeg je prešao u češke Teplice 2009. godine.


IZVOR



0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-05 10:26 PM) [Sadrzaj]
razum prestaje gdje bosna pocinje