Pocetna » Zanimljivosti


Bivši pobednici navijaju za Vladu i Sebastijana




  Ocenite članak: 0
pregleda: 821
Dodao/la: King_of_Kings
datum: 2012-05-30


Posle 35 dana preživljavanja u divljini Kostarike, za svoje mesto u velikom finalu, koje je u subotu, do sada su se izborili Sebastian, Vlada i Milan. Još nije poznato da li će se neko od preostalih preživelih takmičara najekstremnijeg rialitija „Survivor VIP“ pridružiti velikoj trojci i boriti se za nagradu od 50.000 evra.Pobednici i učesnici prethodnih sezona takmičarskog šoua predviđaju neizvesnu završnicu, u kojoj će finese odlučiti između hrvatskog snoubordera Sebastijana Flajsa i srpskog manekena Vladimira Vuksanovića.Mnogi navijaju za Milana, koji je takođe pokazao odličnu fizičku spremnost, ali sumnjaju da će se baš on popeti na pobedničko postolje.

Preostaje još da se razreši misterija četvrtog finaliste, a za titulu se bore Nikola, Martina i Kristina. Svi bivši učesnici slažu se da je muška ekipa bila dominatnija u borbama ove sezone, dok su ih sve takmičarke razočarale stavom da su na ostrvo otišle zbog pet minuta slave.

- U finalu će isključivo biti muška ekipa, a velika borba za pobedu vodiće se između Sebastijana i Vlade. Devojke su brzo odustajale u borbama i bilo im je važnije da se dobro najedu, pa nijedna ne zaslužuje da uđe u finale - kaže pevačica Aleksandra Perović, dok su Vlada, Sebastijan i Milan favoriti Katarine Vučetić.

Nemanja Pavlov
- Redovno pratim događanja u Kostariki. Navijam za Vladu jer se jedini nikome nije zamerio i pokazao je da je veoma vredan momak.
Bilo bi interesantno da u velikom finalu, pored Sebastijana, Milana i Vlade, vidim Kristinu - kaže pobednik prve sezone „Survivora“.

Andrej Maričić
- Voleo bih da u finalu vidim takmičarke iz prethodne sezone Aleksandru Perović ili Bojanu Barović, jer su me ovogodišnje učesnice razočarale.
Navijam za Milana jer deluje spremno, ali kad bolje razmislim, svi koji se nađu u finalu zaslužuju pobedu - kaže pobednik prvog „Survivora VIP“.

Luka Rajačić:
- Milan je najbliži pobedi, ali nisam siguran da će tako i biti. Verovatno će publika morati da odluči između Sebastijana i Vlade. U velikom finalu će se pre naći neka žena nego Nikola.
On kao da je zalutao u Kostariku i pokazao se kao veoma loš borac - kaže učesnik druge sezone rialitija.