Pocetna » Film


Bond 24 dobio naziv "Spectre", otkrivena i glumačka ekipa




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1011
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-04


Danas je održana službena konferencija za novinare na kojoj je redatelj Sam Mendes otkrio neke detalje o novom Bondu


Na službenoj konferenciji za novinare redatelj Sam Mendes objavio je što nas sve čeka u novom Bondu. Film koji smo do sada nazivali Bond 24 sada je napokon dobio i službeni naslov - Spectre.

Onima upoznatima sa Bond frašizom poznato je ime Spectre koje predstavlja terorističku organizaciju koju predvodi Ernst Stavro Blofeld, koja je predstavljena u filmu Dr. No, prvom filmu o Jamesu Bondu.

Kao što je već bilo poznato Daniel Craig vraća se u ulogu tajnog agenta 007, a redatelj Sam Mendes vraća se kao redatelj. Scenarij će i za ovaj Bond prema likovima Iana Fleminga napraviti John Logan, Neal Purvis i Robert Wade, a film se očekuje krajem listopada sljedeće godine.

Ono što je sve najviše zanimalo jest tko će glumiti negativca u novom Bondu, s obzirom da je on jednako bitan kao i James Bond. Već se mjesecima nagađalo tko bi se sve mogao naći u toj ulozi (ili tim ulogama) i danas napokon znamo tko bi mogao biti.

Među najavljenom glumačkom postavom su Andrew Scott kojeg najbolje znamo iz serije Sherlock gdje glumi genijalnog Moriartyja te Christoph Waltz. Nije otkriveno koje su točno njihove uloge no obojica se čine kao savršeni odabir za negativca. Uz njih će biti i Dave Bautista kao Hinx, dežurni razbijač.

U novom nas filmu očekuju i dvije Bond djevojke i to mlada Lea Seydoux te predivna Monica Bellucci. Ostatak glumačke ekipe već je poznat: Ralph Fiennes kao M, Naomie Harris kao Moneypenny, Rory Kinnear u ulozi Tannera te Ben Whishaw kao Q.


IZVOR


+1   Spam
vega777   (2014-12-04 9:06 PM) [Sadrzaj]
jos jedan film o legendarnom 007 sta reci sem jeeeeeaaaaa :D