Pocetna » Film


Brad Pitt, Christian Bale i Ryan Gosling zajedno u novom filmu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 944
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-15


Drama "The Big Short" govori o velikoj kreditnoj krizi i krizi na tržištu nekretnina od prije nekoliko godina


Nakon uspjeha sportske biografske dram Igra pobjednika, Brad Pitt i njegova producentska kuća Plan B su okupili vrhunska glumačka imena za novu adaptaciju bestsellera Michaela Lewisa.

Brad Pitt, Christian Bale i Ryan Gosling okupit će se zajedno na velikom ekranu u biografskoj drami The Big Short, adaptaciji romana punog naziva The Big Short: Inside the Doomsday Machine za koji će režiju i scenarij potpisati Adam McKay, navodi izvor za Variety.

Lewisov roman govori o kreditnoj krizi u SAD-u koja je bila na vrhuncu od 2007. do 2010. godine kad su cijene stanova u prosjeku porasle 124 % (špekulativni balon). Priča prati nekoliko ključnih ljudi koji su zaslužni za navedenu krizu, a Pitt je već dulje vrijeme htio napraviti film o toj tematici.

Plan B je u Hollywoodu zaradio prilično dobru reputaciju te je postao poznat kao kuća koja se bavi životno važnim pitanjima, a dokaz tomu je i Oskarom nagrađena biografska povijesna drama 12 godina ropstva te povijesna drama Selma koja je vrlo vjerojatan kandidat za zlatni kipić ove godine.

Datum početka produkcije još nije poznat.


IZVOR