Pocetna » Film


Brad Pitt, Christian Bale i Ryan Gosling zajedno u novom filmu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 438
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-15


Drama "The Big Short" govori o velikoj kreditnoj krizi i krizi na tržištu nekretnina od prije nekoliko godina


Nakon uspjeha sportske biografske dram Igra pobjednika, Brad Pitt i njegova producentska kuća Plan B su okupili vrhunska glumačka imena za novu adaptaciju bestsellera Michaela Lewisa.

Brad Pitt, Christian Bale i Ryan Gosling okupit će se zajedno na velikom ekranu u biografskoj drami The Big Short, adaptaciji romana punog naziva The Big Short: Inside the Doomsday Machine za koji će režiju i scenarij potpisati Adam McKay, navodi izvor za Variety.

Lewisov roman govori o kreditnoj krizi u SAD-u koja je bila na vrhuncu od 2007. do 2010. godine kad su cijene stanova u prosjeku porasle 124 % (špekulativni balon). Priča prati nekoliko ključnih ljudi koji su zaslužni za navedenu krizu, a Pitt je već dulje vrijeme htio napraviti film o toj tematici.

Plan B je u Hollywoodu zaradio prilično dobru reputaciju te je postao poznat kao kuća koja se bavi životno važnim pitanjima, a dokaz tomu je i Oskarom nagrađena biografska povijesna drama 12 godina ropstva te povijesna drama Selma koja je vrlo vjerojatan kandidat za zlatni kipić ove godine.

Datum početka produkcije još nije poznat.


IZVORSamo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|