Pocetna » Film


Bradley Cooper u seriji 'Limitless'




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1313
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-05-14


Danas imamo prilike vidjeti kako izgleda serija napravljena po uzoru na istoimeni film iz 2011. godine sa Cooperom u glavnoj ulozi


Bradley Cooper stiže na male ekrane. CBS je objavio kako će zvijezda Mamurluka imati gostujuću ulogu u televizijskoj adaptaciji njegovog filma Savršena formula, u kojem je glumio 2011. godine.

U originalnom filmu Cooper glumi pisca koji razvije nadljudske osobine zahvaljujući tajanstvenoj supstanci imena NZT, koja ima kobne nuspojave.



Serija, koja će kao i film biti temeljena na romanu The Dark Fields autora Alana Glynna, bit će prilagođena televizijskim gledateljima. Radnja će se vrtiti oko Briana Fincha (Jake McDorman) koji otkrije da mu NZT poboljšava funkcije mozga. FBI odluči iskoristiti njegove mogućnosti kako bi im pomogao riješiti kompleksne slučajeve te je prisiljen surađivati sa specijalnom agenticom Rebeccom Harris (Jennifer Carpenter).

Cooper će reprizirati svoju ulogu Edwarda Mora, koji je sada senator i nova predsjednička nada. On i dalje redovito koristi NZT te ima vlastite planove za svog novog štićenika - Fincha. Danas imamo priliku vidjeti što nas očekuje ove jeseni kada serija kreće sa prikazivanjem.


IZVOR