Pocetna » Film


Britani Marfi otrovana?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 784
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-21

Slike iz Britani Marfi otrovana? Slike iz Britani Marfi otrovana?


Deset teških metala čiji je nivo nekoliko puta viši od propisanog, pronađeno je u tkivu pokojne glumice Britani Marfi. Toksikološki izveštaj koji je zatražio otac „uključuje i treću stranu sa kriminalnom namerom“.



Toksikološki izveštaj koji je zatražio otac Britani Marfi pokazuje da glumica iz filmova Osam milja i Neprilagođena nije umrla prirodnom smrću kao što se ranije verovalo, piše Gardijan.

Posle smrti 32-godišnje Marfijeve 2009, u izveštaju losanđeleskih patologa navedeno je da je uzrok smrti upala pluća, a da su u smrti „ulogu igrali i anemija i lekovi na recept“.

Glumičin suprug Sajmon Mondžak preminuo je pet meseci kasnije, takođe „prirodnom smrću“. Glumičin otac Anđelo Bertoloti uspeo je da dobije uzorke tkiva i pošalje ih na nezavisnu analizu.

U rezultatima te istrage navodi se da je otkriveno „deset teških metala čiji je nivo nekoliko puta viši od propisanog“.

„Ako se eliminiše mogućnost slučajnog, čestog izlaganja teškim metalima, onda je jedino logično objašnjenje da je uključena i treća strana sa kriminalnom namerom“, navodi se u izveštaju.


Sa suprugom Sajmonom Mondžakom

Bertoloti je posle objavljivanja nezavisnog izveštaja naveo da njegova ćerka nije bila ni anoreksična ni narkoman, kao što se ranije nagoveštavalo.

„Neću stati dok se istina o ovim tragičnim događajima ne otkrije. Britani će dobiti pravdu“, rekao je otac pokojne glumice.


IZVOR