Pocetna » Film


Bryan Cranston se vraća na male ekrane




  Ocenite članak: 0
pregleda: 750
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-18

Slike iz Bryan Cranston se vraća na male ekrane


HBO je otkupio prava za hvaljenu broadwaysku predstavu All the Way sa zvijezdom serije Na putu prema dolje - Bryanom Cranstonom. Cranston će tako reprizirati svoju ulogu predsjednika Lyndona Johnsona s kojom je debitirao na kazališnim daskama Broadwaya, koja mu je donijela nagradu Tony.

Scenarij predstave će za televiziju prilagoditi dobitnik Pulitzera Robert Schenkken, koji će se ovim projektom vratiti na kabelsku televiziju nakon 2010. i miniserije Pacifik za koju je dobio i dvije nominacije za prestižnu nagradu Emmy.



Film All the Way će među ostalima producirati i Steven Spielberg, Darryl Frank i Justin Falvey, uz Schenkkana i Cranstona u suradnji Amblin Television, Tale Told Productions i Moon Shot Entertainment.

Film će donijeti priču koja se odvijala iza zatvorenih vrata burne prve godine predsjedničkog mandata predsjednika Lyndona Johnsona od dana kada je preuzeo tu ulogu nakon atentata na predsjednika Kennedyja. Vidjet ćemo kako se snašao u eskalaciji Vijetnamskog rata, ravnoteži koju je morao postići između suparničkih strana oko zakona o ljudskim pravima te osvajanju izbora za pravi predsjednički mandat.


IZVOR