Pocetna » Ljubav i Sex


Čega biste se odrekli zarad oralnog seksa?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 952
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-07-06


Koliko zapravo muškarci vole oralni seks, koliko su skloni da ga uzvrate partnerki, šta je najgore što partnerka može da uradi za vreme oralnog seksa i koliko ga žarko priželjkuju otkrili su muškarci u jednom internet istraživanju i priznali čak i one najškakljivije detalje.

lips Čega biste se odrekli zarad oralnog seksa?

Istraživanje internet stranice Glamour obuhvatilo je 142 muškaraca koji su bez suzdržavanja otkrili sve o oralnom seksu.

Tako je čak 46 odsto ispitanika reklo da na samom početku veze s novom partnerkom prvo isprobaju oralni seks, a tek zatim polni odnos. Kada se uporede, muškarcima je ipak klasični seks draži od oralnog, pa tako na pitanje kada bi morali da se odluče za samo jednu stvar koju će praktikovati do kraja života, 81 odsto muškaraca je odabralo klasičan seks, dok se njih 14 odsto odlučilo samo za oralni.

Da je veština prilikom izvođenja oralnog seksa jako bitna, pokazalo je pitanje postoji li uopšte loš oralni seks, na koji je čak 72 odsto muškaraca dalo pozitivan odgovor. Kao najveće zamerke prilikom primanja oralnog seksa muškarci su istakli nekorišćenje ruku, premalo pljuvačke, korišćenje zuba i zanemarivanje važne tačke – testisa.

Po pitanju uzvraćanja oralnog seksa partnerki, najveći broj muškaraca se ne ustručava da pruži to zadovoljstvo, pa tako njih 65 odsto to radi redovno, a 26 odsto muškaraca to čini iako nevoljno. Većina žena, njih 77 odsto, svome partneru jasno i glasno kaže ukoliko žele da nešto promeni za vreme oralnog seksa, dok nešto manji broj (19 odsto) to pokaže pokretima ruku.

Muškarci su otkrili i koliko zaista vole i priželjkuju oralni seks. Tako je njih 77 odsto reklo da bi odmah važnu pobedu svog omiljenog kluba menjali za uživanje u oralnom seksu, 75 odsto muškaraca bi se odreklo sočnog odreska za večeru u korist oralnog seksa, a njih 27 odsto radije bi izabralo oralni seks nego povišicu na poslu.