Pocetna » Zdravlje


Četiri koraka do savršenih grudi




  Ocenite članak: 1
pregleda: 963
Dodao/la: Anna_Anna
datum: 2012-04-11


Sa negom grudi treba početi na vreme. Uz malo truda i upornosti vaše grudi će biti lepe, negovane i čvrste. Primenite jednostavne savete za negu, kao i vežbe za grudi, i uživajte u rezultatima.

1. Nežno masirajte grudi

Na kožu grudi svakodnevno nanosite posebnu kremu za negu tog dela tela. To je odlična prilika za masažu, koja omogućava bolje upijanje kreme. Pokreti neka budu nežni, odozdo prema gore. Najbolje je da masažu radite dva puta dnevno.

2. Stavljajte hranljivu masku

Narendajte dve šargarepe i iscedite ih. Soku dodajte jedno žumance i dve kapi maslinovog ulja. Smesu nanesite na grudi i ostavite da deluje 15-20 minuta. Isperite toplom vodom. Ovu masku stavljajte jednom nedeljno.

3. Led zateže grudi

Istopite kockice leda i pomešajte ih sa ekstraktom indijskog kestena. Ovu masu nanesite na grudi. Izbegavajte deo između grudi jer hladnoća može otežati disanje.

4. Redovno vežbajte

Vežbe mogu da učvrste i uvećaju grudi. Predlažemo da svakodnevno radite sledeće vežbe za grudi:

1. vežba

Lezite na leđa, spustite ruke na pod u visini ramena i uzmite tegove u ruke. Podignite tegove iznad grudi pa ih ponovo spuštajte na pod. Vežbu ponovite 20 puta.

2. vežba

Spojite dlanove u visini grudnog koša. Snažno pritiskajte dlan o dlan. Vežbu ponovite 30 puta.

3. vežba

Stavite ruke iza leđa i spojite dlanove. Podižući ruke uvis ispravljajte laktove. Grudi isturite napred i ostanite u tom položaju 40 sekundi.

4. vežba

Sedite uspravno, stavite dlanove na ramena. Laktovima pravite kružne pokrete u oba smera.


+1   Spam
Vampire-in-attent   (2012-04-12 6:23 PM) [Sadrzaj]
Svidja mi se,mozda je bolje od teretane,pa da probam.. .:D haahahahhahaha