Pocetna » Film


Channing Tatum u ulozi homoseksualca




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1279
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-12

Slike iz Channing Tatum u ulozi homoseksualca


Nova uloga za Channinga Tatuma, nimalo neće biti laka. Naime, ovaj sve traženiji i uspješniji glumac trebao bi utjeloviti homoseksualca u novoj romantičnoj komediji. Zvijezda filma "Magic Mike" u spomenutom projektu koji će režirati Paul Feig naći će se zajedno s novim glumcem u usponu, Johnom Milhiserom.



Redatelj, koji inače stoji i iza filmova "Heat" i "Bridesmaids" kaže kako nas očekuje još neviđen projekt koji će ovaj tip žanra okrenuti potpuno naglavačke. Radnja filma trenutno, bez više konkretnijih informacija, zvuči poprilično jednostavno. Muškarac prosječnog izgleda zaljubljuje se i započne vezu s iznimno atraktivnim i zgodnim muškarcem. Koji od ova dva lika tumači Tatum, a koji Milhiser, ne zna se još.

Inače, Tatum koji je nedavno ostvario gostujuću ulogu u popularnim Simpsonima, trenutno je zaposlen snimanjem nastavka filma "21 Jump Street", odnosno kako se zapravo zove "22 Jump Street", dok redatelj Feig razvija novu potencijalnu špijunsku franšizu radnog naziva "Susan Cooper".


IZVOR