Pocetna » Film


Charlize Theron je nova negativka "Brzih i žestokih"?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1167
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-02-10


Universal je odlučio osvježiti glumačku postavu novim licem u filmu "Fast 8", a u toj ulozi vidi oskarovku Theron


Charlize Theron ponuđena je uloga nove negativke u filmu Fast 8, najnovijem nastavku akcijske sage Brzi i žestoki. Kako donosi Deadline još nije poznato u kojoj su fazi pregovori jer iz Universala nema službene potvrde, ali je navodno studio izuzetno zagrijan da se Theron čim prije pridruži glumačkoj ekipi.

Produkcija filma počet će na proljeće, a glavne zvijezde franšize Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson i Jason Statham sigurni su aduti i ovoga nastavka kojega će režirati F. Gary Gray.



Theron je trenutno u iščekivanju početka snimanja The Gray Man, trilera o CIA-inom operativcu ubojici koji je štitio djecu. Budući da je njezina uloga prvotno bila namijenjena Bradu Pittu trebalo je prepraviti cijeli scenarij glavnoga lika u ženski rod, a sada će ako prihvati i ovu ulogu morati dobro uskladiti rasporede za jedan i drugi film.

Oskarovka koja se uspješno uklopila u prošlogodišnji akcijski hit Pobješnjeli Max: Divlja cesta, ne bi trebala imati nikakvih problema ni s novom ulogom ni s uklapanjem u već uhodanu ekipu. Sličnu je situaciju prošao Dwayne Johnson koji se timu priključio tek u filmu Brzi i žestoki 5, a čini se da Universal navija za nju kako bi dobio još jedno veliko glumačko ime i to ne samo za ovaj, nego i za preostale nastavke.

Fast 8 u kinima se očekuje 17. aprila 2017. godine.


IZVOR