Pocetna » Film


Charlize Theron u špijunskom trileru "Need to Know".




  Ocenite članak: 1
pregleda: 623
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-02-23


Oskarovka Charlize Theron će glumiti u Universalovoj adaptaciji romana Need to Know Karen Cleveland koji uskoro stiže u prodaju, saznaje The Hollywood Reporter.

Osim glumačke uloge, Theron će biti i jedna od producentica. U središtu radnje je mlada supruga i majka koja radi kao CIA-ina analitičarka. Tijekom naizgled rutinskog posla, pretraživanja digitalne baze u potrazi za ruskim spavačima u SAD-u, dolazi do šokantnog otkrića koje će zaprijetiti njezinom poslu, obitelji i životu.

Roman bi uskoro trebao stići u prodaju, a zanimljiv je i po tome što je Clevelend i sama radila kao analitičarka za CIA-u nekoliko godina. Njezina knjiga, iako još nije službeno izašla, već sad ima odlične brojke u pretprodaji. Sad kad se zna da će glavni lik iz knjige u filmu glumiti upravo Theron ne sumnjamo da će prodaja još više porasti.

Theron je završila snimanje na jednom drugom Universalovom projektu, osmom filmu u franšizi Brzi i žestoki koji u naša kina stiže u travnju ove godine (trebamo li uopće spominjati dobro poznatu glumačku ekipu: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Jason Statham, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson).


IZVOR


0   Spam
FUBAR   (2017-02-23 3:48 AM) [Sadrzaj]
Dobra glumica ,pa se nadam da ce i film biti dobar - /barem uzevsi u obzir pricu u najavi/