Pocetna » Film


Chris Pratt postaje jedan od Veličanstvenih




  Ocenite članak: 0
pregleda: 943
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-05


Zvijezda "Čuvara galaksije" trebala bi se pridružiti glumačkoj postavi "Sedmorice veličanstvenih" koju za sada čini Denzel Washington


Chris Pratt nalazi se u pregovorima za pridruživanje Denzelu Washingtonu u MGM-ovom remakeu filma Sedmorica veličanstvenih koji će režirati Antoine Fuqua. Odabir zvijezde Čuvara galaksije daje dodatni pozitivan prizvuk cijelom projektu.

Za sada su pregovori tek u ranoj fazi, a Pratt je jedan od šestorice koji bi trebali zaokružiti postavu glumaca u priči o gradu koji okupi ekipu od sedam revolveraša da ih zaštite. Original iz 1960. je režirao John Struges dok su se među veličanstvenom sedmorkom našli Yul Brynner, Steve McQueen i Charles Bronson. Prattov lik nije za sada otkriven no navodno neće biti niti jedan od originalnih likova te bi se trebao zvati Farraday.

Studio već neko vrijeme namjerava napraviti taj remake te je Tom Cruise dugo bio vezan uz projekt no zamijenio ga je Denzel Washington. Nic Pizzolatto, koji stoji iza popularne serija Pravi detektiv, napisao je prvu verziju scenarija, koji je John Lee Hancock prepravio i doradio. Film je inspiriran filmom Sedam samuraja Akire Kurosawe, a smješten je u vrijeme poslije Građanskog rata, točno na kraju Divljeg zapada.

Što se Chrisa Pratta tiče, kao što smo već spomenuli, njegovo ime dobilo je jači prizvuk nakon ovogodišnje Marvelove uspješnice Čuvari galaksije, a sljedeće ga godine očekujemo u filmu Jurassic World, koji u naša kina stiže 18. lipnja.


IZVOR



+1   Spam
Nekodaleko   (2014-12-06 3:15 PM) [Sadrzaj]
Geki slazem se, Ona sedmorica iz 60 je nenadmasiva.

0   Spam
Geki   (2014-12-06 0:35 AM) [Sadrzaj]
Koliko god bude bio dobar taj remake nikad nece biti bolji od likova iz 1960. A onaj koji je odgledao original znace o cemu pricam.