Pocetna » Film


Christine Taylor potvrđuje nastavak filma "Zoolander"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 875
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-29


"Zoolander 2" napokon u produkciji nakon gotovo 15 godina!


Nakon gotovo punih 15 godina raznih glasina, možemo potvrditi Zoolanderov povratak. Krajem prošle godine saznali smo da je Penelope Cruz već potpisala ugovor za jednu od vodećih uloga. Danas EW (Entertainment weekly) napokon objavljuje kako će Christine Taylor ponovno glumiti lik novinarke Matilde Jeffries u dugo iščekivanom nastavku filma "Zoolander".

"Mogu vam samo reći da ja jesam dio cijele te priče, ali to je sve.", kaže Taylor EW-u. "Priznajem da radimo na filmu, ali ne mogu vam reći ništa o svojoj ulozi Matilde ili u kojoj je fazi veza između nje i Dereka Zoolandera. Sve je strogo povjerljivo!"

Na kraju prvog filma, Matilda i Derek se skrase i ubrzo dobiju prvo dijete, Dereka Jr. koji odmah pokazuje prve znakove da će krenuti očevim stopama prema karijeri top modelinga.

Nastavak Zoolandera dugo je bio u nekom čudnom obliku razvijanja s djelićima raznih glasina o ulogama i početku produkcije, koje su se naravno mijenjale godinama. Sudeći prema nedavnom događaju u studenom 2014., činilo se da film konačno kreće u produkciju, s Penelope Cruz koja potpisuje ugovor, a sada je tu i Taylor koja sve potvrđuje.


IZVOR