Pocetna » Film


Christoph Waltz u pregovorima za "Horrible Bosses 2"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1533
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-29

Slike iz Christoph Waltz u pregovorima za "Horrible Bosses 2"


Javnosti je već neko vrijeme poznato kako je u toku proces zaključivanja pregovora i dogovora oko snimanja nastavaka popularne komedije “Horrible Bosses”.

No, producenti komedije u kojoj su uloge ostvarili Jason Bateman, Jason Sudeikis i Charlie Day, bacili su oko i na hvaljenog glumca Christopha Waltza i to za ulogu groznog, zločestog šefa. Glumac je, kako piše Deadline, u posljednoj fazi pregovora oko spomenute uloge, a fanove je, čitajući po forumima, ova vijest itekako razveselila.



“Horrible Bosses 2”, u kinima se očekuje u studenom 2014. godine. Ovoga puta će ga režirati Sean Anders za razliku od izvornika čiju režiju potpisuje Seth Gordon, a očekuje se i povratak Jamie Foxxa.

Podsjetimo, Nick (Bateman), Kurt (Sudeikis) i Dale (Day) strašno su ogorčeni poslom i dnevnom rutinom i jedina stvar koja bi im malo olakšala stvari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića previše i sumnjičavih savjeta bivšeg robijaša, trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova … zauvijek. Postoji samo jedan problem: čak i najbolji i najpromišljeniji planovi vrijede onoliko koliko i mozgovi koji su ih smislili.


IZVOR