Pocetna » Sport


Član uprave Partizana se gađao sa navijačima!?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 809
Dodao/la: Stex96
datum: 2013-07-25


Generalni sekretar Partizana Darko Grubor "razmenio vatru" sa gnevnim navijačima crno-belih na zapadnoj tribini stadiona u Humskoj.

Užasna fudbalska predstava na stadionu Partizana u sredu uveče, "začinjena" glupošću Vladimira Volkova koji je isključen zbog udaranja protivničkog igrača, imala je još jedan "nivo" - obračun navijača i članova uprave crno-belih.

Razočarani igrom Partizana u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka (meč je završen 0:0, a Partizan ide dalje zahvaljujući golu u gsotima), navijači crno-belih su tokom utakmice, u više navrata, gromoglasno vikali: "Uprava, napolje".



Oni smešteni na zapadnoj tribini imali su (i imaju priliku) da sve što im leži na srcu kažu direktno u lice članovima uprave koji sede u loži na toj strani stadiona.

Tako je bilo i u sredu uveče, ali nije se zadržalo na verbalnom obračunu, već je bilo i gađanja!

Kamera agencije Sportnetwork zabeležila je trenutak kada pojedini navijači Partizana bacaju predmete u pravcu članova uprave, a jedan od njih, tačnije generalni sekretar Partizana Darko Grubor vraća "projektil" u pravcu navijača!


IZVOR