Pocetna » Ljubav i Sex


Da li dobra veza i seks za jednu noć idu zajedno?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1294
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-13

Slike iz Da li dobra veza i seks za jednu noć idu zajedno?


Ako zaista želite vezu, izbegnite vođenje ljubavi na prvom sastanku! Muškarci vole izazove, pa ako brzo dobiju ono što žele, interesovanje će im splasnuti

Seks na prvom sastanku i uživanje u noćnim igrama posle kojih svako nastavlja svojim putem je san mnogih muškaraca. Ipak, sasvim je različito ako je u pitanju devojka koju ste to veče "pokupili" u provodu ili ona sa kojom želite da budete u vezi. Zato se i postavlja pitanje kada je pravo vreme da uvedemo seks u ritual zabavljanja?

Ako zaista želite vezu, izbegnite vođenje ljubavi na prvom sastanku! Muškarci vole izazove, pa ako brzo dobiju ono što žele, interesovanje će im splasnuti. Devojke to vrlo dobro znaju, pa se i one svojski trude da izbegnu seks prilikom upoznavanja. Ako proceni da ste dobar materijal za vezu, učiniće sve da vas drži zainteresovanim, ali bez gužvanja postelje.

Upravo ova taktika, kombinacija upoznavanja i izlazaka, čežnje i iščekivanja, jeste ono što "radi" u korist romantike i "tera" nas da se zaljubimo. Dok radimo na tome da je skinemo, shvatamo da je ona vredna čekanja, vredna naših emocija. Zato imajte na umu da ako ne želi odmah da uskoči u vašu postelju, ne znači da joj niste privlačni! Ona zna da je bolje sačekati. Upravo nenavaljivanje sa vaše strane joj daje do znanja da je poštujete, a istovremeno i jača njenu želju.

S druge strane, veliki je broj muškaraca koji smatraju da je seks na prvom sastanku poželjan. Oni ne žele da budu u vezi sa onom koja im ne odgovara u krevetu. Takvi momci nemaju predrasude prema deojkama, nikada ih ne pitaju koliko ih je imala do sada, a iako spavaju s njom na prvom sastanku, nikada neće pomisliti da je laka.



Ni predugo čekanje nije rešenje. Jedno je ako želite da usporite stvari, da joj pokažete da je poštujete, ali je vrlo bitno da ne budete previše pasivni i tako ostavite pogrešan utisak da vam se ne dopada toliko, da ne želite intimnost. Takođe je bitno da znate da su u fazi upoznavanja ljudi otvoreni za nova poznanstva i veze, pa predugo čekanje može da je odvede u drugom smeru, ka drugom muškarcu.

Stručnjaci smatraju da je pravi trenutak za seks - četvrti sastanak. To je sasvim dovoljno vremena da se upoznate, da uvidite imate li međusobnu privlačnost, zajednička interesovanja i želje. Ovo je taman toliko vremena da joj pokažete da je poštujete, ali i da joj stavite do znanja da je želite. Ipak, ne morate se striktno držati ovog rasporeda i imajte na umu da je zabavljanje stvar trenutka. Bitno je da se stvari kreću, da svaki sastanak bude bolji od prethodnog, pa stoga obratite pažnju na sitnice.

Ako vas gleda u oči duže nego inače kada se opraštate ili vam stavlja ruke oko vrata kad je poljubite - sve su to znaci da je trenutak za akciju. Napolju je mnogo različitih tipova žena i mnogo različitih scenarija zabavljanja. Ne traže sve one dugu vezu, pa ne mešajte ove savete sa vezom za jednu noć. Ovaj savet važi samo kada je u pitanju seks kao deo napretka, jedna etapa u stvaranju duge veze.


IZVOR