Pocetna » Film


Da li je ovo novi Leks Lutor?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 993
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-15

Slike iz Da li je ovo novi Leks Lutor?


U Holivudu se trenutno šire glasine da je glumac Brajan Krenston (Bryan Cranston) glavni kandidat za ulogu zlikovca Leksa Lutora u nastavku filma "Čovek od čelika", koji će se u bioskopima pojaviti 2015. godine.



Brajan Krenston je najpoznatiji po tumačenju uloge doktora-dilera droge Voltera Vajta u seriji "Breaking Bad", a u filmskom svetu su sve učestalije glasine o tome da će on nakon Kevina Spejsija i Džina Hekmena tumačiti ulogu Leksa Lutora u filmu u ukojem će se zajedno pojaviti Supermen i Betmen.

Upitan šta o tome misli Krenston je u šaljivom tonu odgovorio: "Neka me pozovu, nema problema. Volim Leksa Lutora, on je divan i drag čovek, ljudi ga potpuno pogrešno shvataju.

Režiser filma "Čovek od čelika" Zak Snajder je u julu potvrdio da će se u nastavku filma zajedno pojaviti Betmen i Supermen. Henri Kavil će ponovo glumiti Supermena, a za ulogu Betmena kandidati bi navodno trebalo da budu Rajan Gosling i Džoš Brolin.

Juče je objavljena i informacija da se na Kristijana Bejla trenutno vrši veliki pritisak kako bi ponovo igrao Brusa Vejna i da mu je ponuđen honorar od preko 60 miliona dolara.

Snimanje nastavka "Čoveka od čelika" bi trebalo da počne sledeće godine, a kompanija "Vorner Braders" planira da film u bioskope uđe do 2015. godine. Prvi deo filma je od početka prikazivanja do sada zaradio ukupno 650 miliona dolara širom sveta.


IZVOR