Pocetna » Film


Dakota Johnson i Jamie Dornan žele veći honorar za nastavke „50 nijansi“




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1556
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-12


Glumci su za prvi film dobili 250 tisuća dolara svaki, no za nastavke očekuju iznos od sedam znamenki


Pedeset nijansi sive možda jest veliki hit u kinima i među gledatelji(ca)ma, ali za pojavljivanje u nastavku glavni glumci traže priličnu povišicu!

Budući filmovi (Fifty Shades Darker i Fifty Shades Freed) sa sobom donose više igranja u crvenoj sobi pa je Universal sad na mukama: glavne zvijezde Dakota Johnson i Jamie Dornan očekuju puno veći iznos od 250 tisuća dolara koji su navodno dobili za prvi film (plus postotak od zarade filma).



ako često možemo čitati da se glavni glumci malo bi, malo ne bi pojavili u nastavcima, činjenica jest da su oboje potpisali ugovor za sva tri filma, ali pokušat će pregovarati za veći honorar – navodno očekuju sedmeroznamenkasti iznos za svaki film!

Ovaj potez ne bi bio ništa čudno: isto se dogodilo sa zvijezdama Sumrak sage i Jennifer Lawrence u Igrama gladi (za prvi film je dobila 500 tisuća dolara, za drugi 10 milijuna). „To je normalno za početak franšize, a ako su glumci iz Sumraka i Igara gladi uspjeli, zašto ne bi i oni“, komentirao je izvor blizak Johnsonici i Dornanu, piše The Hollywood Reporter.

Fifty Shades Darker u kinima bi se trebao naći 2016., a Fifty Shades Freed 2017. godine.


IZVOR


+1   Spam
Plavusan   (2015-03-12 7:11 PM) [Sadrzaj]
Fifty Shades Darker xd Film je njesra,skroz nerealan..BDSM u filmu smijesan xd

Jos se sve djevojke nalozile na film,boza sacuvaj :/