Pocetna » Film


David Beckham i Ryan Giggs u traileru za "Class of 92"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 888
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-11

Slike iz David Beckham i Ryan Giggs u traileru za "Class of 92"


Izašao je prvi trailer za nadolazeći dokumentarni film The Class of 92 koji donosi priču o bivšim mladim nadama Manchester Uniteda tijekom perioda od 1992. pa do 1999., kulminirajući trostrukom krunom kada su osvojili Premiership, FA kup i Ligu prvaka.



Dokumentarac prati šestoricu četrnaestogodišnjaka iz različitih životnih sredina koji su došli igrati u isti klub te su postali i ostali prijatelji. Trailer nam prikazuje igrače koji su bili inspiracija generacijama, a to su David Beckham, Ryan Riggs, Paul Scholes, Gary Neville, Phil Neville i Nicky Butt.

Beckham je o filmu rekao: "Vrijeme sa tim igračima u Manchester Unitedu bilo je najposebnije u mojoj karijeri. Došli smo iz različitih sredina, igrajući zajedno odrasli smo kao obitelj, svi sa željom za uspjehom. Na kraju, ono što smo postigli bilo je veće od naših snova. Uživao sam radeći ovaj film za koji sam se ponovno udružio s dečkima i pričao otvoreno o našem zajedničkom vremenu."

Rađen u režiji Bena i Gabea Turnera, dokumentarac uključuje intervjue sa Zinedine Zidanom, Tonyjem Blairom, Manijem iz Stone Rosesa, Ericom Cantonom i Dannyjem Boyleom. Film će se naći u odabranim kinima 1. prosinca no već sljedeći dan, 2. prosinca, će biti dostupan na DVD-u, preko Universal Picturesa.


IZVOR



-4   Spam
KeX   (2013-11-12 1:42 PM) [Sadrzaj]
nema Cole i Dwight York :D sramota ... Bekan Naravno najbolji jel hahahaha presmijeshno ...

 Scholes i Giggs ubice, najbolji ikad u MU :D  bez Bekana naravno, prosjechan igrach kojeg su mediji digli u zvijezde :D