Pocetna » Film


David Hasselhoff najavio najgori film svih vremena




  Ocenite članak: 0
pregleda: 807
Dodao/la: Orion
datum: 2015-03-27

Slike iz David Hasselhoff najavio najgori film svih vremena


Ako ste mislili da su Sharknado i Sharknado: The Second One loši pripremite se na nešto još gore - barem ako je vjerovati jednoj od zvijezda nadolazećeg trećeg dijela, Davidu Hasselhoffu. "Znate, ovo je najgori film koji ćete ikada gledati.", rekao je Hasselhoff. "Toliko sam se zabavljao snimajući ovaj film.

 

Bivša zvijezda Baywatcha pridružit će se Zieringu, Tari Reid i Cassie Scerbo u novom filmu u kojem morski psi uzrokuju masovno uništenje u Washingtonu prije nego se usmjere prema Floridi.

 

 

"Djeca će gledati film jer će smatrati da je stvarno, odrasli će gledati jer im je zabavno. Savršena kombinacija.", rekao je Hasselhoff, usput otkrivajući kraj filma: "Zadnja scena sam ja na Mjesecu, salutiram.

 

Pitao sam redatelja hoće li me ubiti no rekao je kako neće. Želi da glumim u Sharknadu 4." Cameo uloge u novom nastavku uključuju Marka Cubana u ulozi predsjednika, Ann Coulter kao njegovu zamjenicu, Michele Bachmann glumi sebe, a Jerry Springer maničnog turista.

 

Tom Compton trebao bi glumiti novinara, član 'N Synca Chris Kirkpatrick bit će u ulozi spasitelja na bazenu, dok će Chris Jericho glumiti radnika u zabavnom parku. Kako će sve to izgledati saznat ćemo 22.7., kada se Sharknado 3: Oh Hell No! prikazuje na malim ekranima.



IZVOR