Pocetna » Film


Deadpool dolazi početkom 2016.!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1700
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-19


Spin off X-Mena koji svi željno iščekuju napokon je dobio službeni datum izlaska


20th Century Fox i Marvel Comics napokon su pokrenuli već dugoočekivani spin off X-Mena - Deadpool, objavivši službeni datum izlaska filma. Jučer su objavili kako bi se Deadpool trebao početi prikazivati 12. veljače 2016. godine uz redateljsko vodstvo Tima Millera. Angažman Ryana Reynoldsa u naslovnoj ulozi još uvijek nije službeno potvrđen iako glasine o njemu kao Deadpoolu kruže već mjesecima.

Omiljeni Marvelov lik Deadpool, odnosno Wade Wilson je pričljivi plaćenik sa nekolicinom supermoći, uključujući i mogućnost brzog zacjelivanja. Reynolds je već glumio Wilsona i to u filmu X-Men početak: Wolverine dok ga je Scott Adkins zamijenio kada se Wilson transformirao.

Prošli je tjedan na internet "procurila" testna snimka projekta. Snimka je napravljena prije nekoliko godina no podigla je dosta prašine sada kad se pojavila. U nedavnom je intervjuu Reynolds komentirao snimku rekavši kako je zapravo dobro došla njima kao poticaj: "Film je u fazi stajanja već neko vrijeme. No takav je val pozitivne energije stigao do nas nakon što je snimka puštena...kao da nas je utješio da ne volimo ovaj lik uzalud. Zanimljiva je moć interneta - Twitter, Facebook i Instagram mogu ti pomoći da napraviš čudo, ako ih iskoristiš na pravi način."

Spomenutu testnu snimku možete pogledati u nastavku:


IZVOR